Magyar szempontból jobb lenne egy már többé kevésbé kiforrott, valahol (egy szövetségesünknél?) rendszeresített, de amúgy valóban korszerű és nagy teljesítményű IFV-t venni. A németekre vagyunk utalva, a BW segít nekünk kiképzésben, tapasztalatban, talán logisztikában, közös szimulátorhasználatban, HA! Pumát veszünk.
Viszont
Lynx esetében semmiben sem tudnak segíteni, semmilyen kiképzési, logisztikai támogatást nem tudnak adni, mert
nekik sem lesz.
Ez szerintem komoly szempont lehetne az MH következő évtizedekre vonatkozó dolgaival kapcsolatban.
Persze a Puma sem tökéletes, nekem sem tetszett eleinte, szerintem is túl drága.
Aztán ahogy egyre többet foglalkoztam vele, azt gondolom a németek tényleg bele adtak apait-anyait, akkor is ha a koncepciójukkal nem értek teljes mértékben egyet (3+6 fős raj, stb.). De mindezek mellett a világ jelenleg egyetlen gyártásban lévő, legfejlettebb technológiákat alkalmazó IFV-je. Pont.
Mindenki más csak követi a németeket jelenleg, ide értve az ázsiai IFV.ket is.
Vannak elbaszások a Pumában amiket kisebb nagyobb költséggel lehet javítani, ezen egyébként rajta vannak.
Egy "ismerősöm"-nek volt lehetősége beszélgetni az egyik KMW fejlesztő mérnökkel. Kérdésre válaszolva elismerte, hogy tervezik a gumihevederes lánctalpat a pumához, amivel 600 kg tömeget lehet megspórolni, de egyelőre a világ három olyan vállalata aki ilyet készít, nem tudja garantálni a 42 tonnánál nehezebb járműtömeget, vagyis a gumihevederek csak ettől kisebb tömegű járművekre jók. Egyelőre. Azt mondta a mérnők, hogy pár év még kell a nagyobb teherbírású gumihevederekhez.
Érdekesség, hogy a Red back prototípuson gumiheveder van (42 t), tehát valahol tényleg ezen a határon billeg a technológia jelenlegi szintje.