Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Dehogy.Burnout-os lett a Lynx-től szerintem!
Aknavédelem terén valszeg nem, viszont nehezebb lesz belole kikecmeregni:Ha 5 centivel lejjebb lesz az üles semmi nem történik.
Konkrétan az, 17 centivel, a szenzortornya miatt, ami logikus, mert azzal kukucskal ki egy fedezekbol is.Az a kép nem arányos. A két jármű test között van kb 20 centi.
Nehogy már a Puma magasabb legyen még a végén.
A Puma ha jól emlékszem tényleg olyan kb 2m , én 191 vagyok, nem igazán volt kényelmes (nyilván ki a tökömet érdekel, csak mondom hogy nekem milyen volt) ,
Hogy lesz kompatibilis a páncélzata? Hogy lesznek azokna részegysegek kompatibilisek amiket érint a magasítás? Sokkapnegyszerűbb lejjebb rakni az ülést.
Konkrétan az, 7 centivel, a szenzortornya miatt, ami logikus, mert azzal kukucskal ki egy fedezekbol is.
Hat, friss cikkből van...akárhányszor másolod be, meg hivatkozol rá, attól ez még egy teljesen szar táblázat...
A gyártó oldalán egyáltalán nem biztos, hogy az van, ami BW szolgálatban van. Ugyanez áll a Lynxre.nézd meg inkább azt amit @wolfram rakott be...a Puma kapcsán meg mondjuk gyártó KMW oldalát...
Hat, friss cikkből van...
FYI a Chief of Stuff kifejezetten jo poen volt (kb Cuccok Fonoke ) meg ha láthatóan nem annak is szantad, a kave melle a reggeli jóízű vidamsag megvolt, nekem a nyelvi humor az egyik legjobb. (Amugy staff es magyarul szerintem vezerkari fonok?)
Olvastam.pár odallal ezelőtt raktam be a BW chief of staff-jának nyilatkozatát amiben elmondta, hogy az ülések kerülnek lejjebb
Inkább törzsfőnök.Hat, friss cikkből van...
A gyártó oldalán egyáltalán nem biztos, hogy az van, ami BW szolgálatban van. Ugyanez áll a Lynxre.
FYI a Chief of Stuff kifejezetten jo poen volt (kb Cuccok Fonoke ) meg ha láthatóan nem annak is szantad, a kave melle a reggeli jóízű vidamsag megvolt, nekem a nyelvi humor az egyik legjobb. (Amugy staff es magyarul szerintem vezerkari fonok?)
Na még egyszer:Konkrétan az, 17 centivel, a szenzortornya miatt, ami logikus, mert azzal kukucskal ki egy fedezekbol is.
Eredetileg az, de valamiert a wikin Koromra azt irtak... Persze ott meg ma is Korom van, szoval jogos, az nem korrekt forras... illetve chief of staff vs general chief of staff, erdekes. Idekinn chairman of the joint chiefs of staff van, az a vezérkari főnök.Inkább törzsfőnök.
? Ez ilyen találós kérdés?Na még egyszer:
Hossz
Igen, de az Turmdach, azaz a torony felso teteje, nem a jarmu teteje, meg is van a különbség. Ezek szerint 50 centit ad hozza a szenzortorony a fegyvertoronyhoz? Az nem keves...Lehet, hogy nem értenek hozzá, mindenesetre viszonyítási alapnak (sok)szódával elmegy.
PUMA - KNDS
Der PUMA bietet seiner Besatzung einen bislang von keinem vergleichbaren Fahrzeug erreichten modularen hochwirksamen Schutz vor Minen, dem Beschuss mit Panzerabwehrwaffen sowie selbstgebauten Sprengsätzen – und garantiert damit eine maximale Überlebensfähigkeit im Einsatz.www.kmweg.de
Nézd meg a rajzot. Azon a Puma a hosszabb.? Ez ilyen találós kérdés?
Mi értelme van annak? Harc közben ez a gyakorlatban 0cm-et ad a magasságoz. Kizárólag légi szállításnál van jelentősége. Sem a rajparancsnok sem a járműparancsnok optikája nem releváns a hatásos célfelület szempontjából.Igen, de az Turmdach, azaz a torony felso teteje, nem a jarmu teteje, meg is van a különbség. Ezek szerint 50 centit ad hozza a szenzortorony a fegyvertoronyhoz? Az nem keves...
a gépágyúja a pumának meg géppuskává változnaNézd meg a rajzot. Azon a Puma a hosszabb.
A valóságban meg a Lynx.
Tehát rosszul van összemontírozva...
Ha a hossz arányos lenne, akkor kiderülne, hogy mennyivel laposabb.