Engem már csak az érdekel, hogy most akkor van Kínai Szu-35, vagy sem ?Az nem a helyzetjelző lámpa? Lehet a PS művészkedés közben lemaradt.
???
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Engem már csak az érdekel, hogy most akkor van Kínai Szu-35, vagy sem ?Az nem a helyzetjelző lámpa? Lehet a PS művészkedés közben lemaradt.
???
Engem már csak az érdekel, hogy most akkor van Kínai Szu-35, vagy sem ?
Engem már csak az érdekel, hogy most akkor van Kínai Szu-35, vagy sem ?
Mondjuk még van pár hiányos elem a sztoriban. De őszintén már nem tartom annyira viccesnek az egészet. Szóval részemről az üzlet létrejött, a gépeket leszállították, csak a kínaiak hallgatnak, nincs használható fényképünk és a Szuhoj sem erősítette meg a weboldalán a gépek leszállítását, pedig ők azért minden ilyesmit ki szoktak posztolni.
http://www.sukhoi.org/eng/news/company/
Mondjuk csak egy hét tellt el hivatalosanl, lehet nem volt még idejük frissíteni az oldalt.
Mindenféle képek vannak fent, de hivatalosan a Kínaiak elismerték a vásárlást, vagy sem?Miért ne lenne?
Mindenféle képek vannak fent, de hivatalosan a Kínaiak elismerték a vásárlást, vagy sem?
A PAK-FA 58-as -ról mikor volt hivatalos infó meg képek ? --------- 1 hónap elteltével.
A kínai (export)Szu-35-ért a kínai fél felel, az o dolga, hogy hivatalosan tájékoztat-e vagy sem. Néhány kínai spotter elvtárs már készített képet-azok mind itt vannak a fórumon.
Mindenféle képek vannak fent, de hivatalosan a Kínaiak elismerték a vásárlást, vagy sem?
Ok, de az oroszok is titkolták. Nem készültek képek még oroszországban az elkészült gépekről.
???
Mindegy, 4+20 gépen nem olyan könnyű elrejteni. Ha léteznek, akkor lesznek róluk képek.
ÉN úgy tudom, hogy a Szu-27/Sz-300 körül nagy csinadratta volt, mutatta a Kínai híradó etc..Mikor ismertek el hivatalosan valamilyen fegyvervásárlást?
Igy van.Sosem titkolták őket. Rengeteg kép készült róluk, bemutatták a híradóban stb. úgy a Szu-27-eseket, Kilo-kat, vagy S-300-asokat.
Olvastam, hogy most volt valamikor az orosz védelmi minisztérium évi értékelése, de a Szu-35 témát teljesen elkerülték.
Erről van valamilyen információd?
Sosem titkolták őket. Rengeteg kép készült róluk, bemutatták a híradóban stb. úgy a Szu-27-eseket, Kilo-kat, vagy S-300-asokat.
Olvastam, hogy most volt valamikor az orosz védelmi minisztérium évi értékelése, de a Szu-35 témát teljesen elkerülték.
Ez is tény. Ha kiderül hogy volt vásárlás, azért az érdekes kérdéseket generálhat azok fejében, ha realisták, akik meg vannak győződve róla, hogy a Kínai repipar már túlhaladta az Oroszt...Igen ez még az 1990- 2000-es évek volt. Más helyzet, licensz...stb.
Azóta változott a helyzet.
Igy van.
Most meg olyan kis kamu? nem kamu? képek szivárognak, de sehol semmi... Pedig hogy állította itt mindenki, hogy amit nem lát a spotter, az nincs is
Igen ez még az 1990- 2000-es évek volt. Más helyzet, licensz...stb.
Azóta változott a helyzet.
Ez is tény. Ha kiderül hogy volt vásárlás, azért az érdekes kérdéseket generálhat azok fejében, ha realisták, akik meg vannak győződve róla, hogy a Kínai repipar már túlhaladta az Oroszt...
ÉN úgy tudom, hogy a Szu-27/Sz-300 körül nagy csinadratta volt, mutatta a Kínai híradó etc..
Igy van.
Most meg olyan kis kamu? nem kamu? képek szivárognak, de sehol semmi... Pedig hogy állította itt mindenki, hogy amit nem lát a spotter, az nincs is .