A közelebbin látszik a pitot cső, és a függőleges vezérsíkja nem tűnik megnagyobbítottnak. Szerintem j-11-esek.Az két kék gép pedig Szu-35.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A közelebbin látszik a pitot cső, és a függőleges vezérsíkja nem tűnik megnagyobbítottnak. Szerintem j-11-esek.Az két kék gép pedig Szu-35.
A közelebbin látszik a pitot cső, és a függőleges vezérsíkja nem tűnik megnagyobbítottnak. Szerintem j-11-esek.
Engem már csak az érdekelne, hogy kikkel fogadtál, és miben ?
BalekokBokival fogadtam és még valakivel (nem ugrik be a nickje) egy egy üveg borban. Mindkettőt megnyertem mivel időponthoz kötöttük végül és addig nem történt semmi.
Ha meghosszabítottuk volna akkor veszítek
5. generációs MiG-rol.https://sputniknews.com/military/201702201050856975-uae-su-35-russia/
Indonézia után az Egyesült arab emirátusok is érdeklődnek a szu-35 iránt
https://sputniknews.com/military/201702201050859678-russia-uae-5th-generation-jet/
És ez a hír miről szól?
Az élettartam spórolás hatás rész is azért vicces, mert a jenki gépek sokkal magasabb óraszámra vannak tervezve, szénné repülik őket USAF-ban és mégsem fontola meg a TVC-t, sem az USAF sem a Navy. Akkor talán mégsem éri meg arra sem...
A mezei nagyobb tolóerőért sem adtak ki egy hucut garast sem. A Gripen NG, Super Hornet sem kapta meg az 414EPE-t, az F-15 gépekbe nem rakéták be a GE F110-et csak F-15E legacy gépekbe, de abba sem mind. Az F-15E flotta cirka fele (!) mai napig még a -220-as F100-zal repül, a -229-es hajótművet sem kapta meg.
EF-hez is van TVC, ki lett fejlesztve legalább techdemo szinten, a kutyának nem kell még a híresen korropt szaúdiaknak sem...
A TVC egy orosz sajátosság, amit alig néhány alkalmazó rendelt meg és Indián kívül egyetlen nagy alkalmazó gépében sincs benne, csak oroszban.
TVC. Most már Kínai ajánlásával IS . Na nem tolom tovább, mert Mac megígértette velem, hogy nem feszegetem tovább ezt a témát !TVC
Behütöttem 6 üveget.
A 4. generációs gépekhez. Nemhogy a TVC-t, de még az erősebb hajtóművet sem. A Raptort írtam, hogy kivétel, mert a hidegháború lendülete még beletette. Nem értem, hogy miért kell most újra felhozni ezt. Azóta közelébe nem szagoltak a jenkik a TVC-nek az VTOL képességet leszámítva, ami szezon és fazon esete a 4++ orosz gépek TVC képességvel összevetve.Az USAF nem fontolta meg a TVC-t? Tényleg, akkor minek repked náluk 197db TVC-s F-22 Raptor?! "Orosz sajátosság, csak India alkalmazza nagy számban.
Hahó, kb. ötször írtam már le ugyanezt én is, hogy ez is lehet szándék. Aztán felvillantottam az F-15 statot és kijött belőle az, hogy 1 millió óránként cirka 2-3 gépet mentene meg jó esetben. Ezért minden gépre feltenni nem tűnik nyerő húzásnak gazdasági oldalról. Az oroszok statja lehet, hogy olyan, hogy kell, de az övéket nem teszik ki publikba, vagy legalábbis én nem tudom, hogy hol van.Továbbá azt is hozzátenném, hogy a TVC-t nem csak és kizárólag légiharcra szánták,hanem a repülésbiztonság növelése is cél volt vele. Azért az nem kis előny, hogy az egyik legrosszabb, legveszélyesebb manőverben, a lapos dugóhúzóban is , bőven átesési sebesség alatt irányítani tudod a repülőgépet
Techdemó. Az oroszok is megépíteték a Szu-47-et az előrenyilazott szárnnyal, mai napig homályos, hogy miért... Valhogy nem lett előre nyilazott szárnyú egyik orosz harci gép sem...Mellesleg,ha annyira hülyeség/nem éri meg a TVC demózáson kívül semmire, akkor a másik csíkszemű brigád, a japánok, miért kezdtek el TVC-s hajtóművel felszerelt géppel repülni?! Ráadásul két hajtóművessel(amiről szintén megmondtad, hogy semmi értelme és a statisztikák szerint az egy hajtómű jobb, és ugye ilyen az F-35 és az F-16 is) amit a saját 5. generációs gépük alapjának neveztek?
Sokkal egyszerűbben és olcsóbban megúszták volna, ha olvassák a HTKA-t, megkérdeznek téged, és te leírod nekik levezetve, hogy a TVC és a két hajtómű értelmetlen pénzszórás csak.