Am. ugyan azt írtam én is amit te, csak nem akartam ennyire elveszni a részletekben... így is hosszú volt, a hajtóművet viszont valóban elbactam, sorryEz az összefoglaló pontatlan és sok benne a hiba.
Am. ugyan azt írtam én is amit te, csak nem akartam ennyire elveszni a részletekben... így is hosszú volt, a hajtóművet viszont valóban elbactam, sorryEz az összefoglaló pontatlan és sok benne a hiba.
Az UAC, ha már létrejött, igenis meg kellett volna akadályozza, hogy az IRKUT ezt a Szu-35Sz miatt idejét múlt technológiát vigye tovább.
Allesmor Obranna
ezeket a gépeket azért rendelték az Irkut-tol, mert viszonylag gyorsan letudják gyártani (60 darabot rendeltek) és szállítani- és egyfajta átmenetet biztosít az orosz légieronél, míg nem lesznek a T-50 -sek, így biztosítva modern gépeket párhuzamosan a Szu-35-el. Szerintem , ha megszunik az "átmeneti idoszak" már csak exportra fognak gyártani.
Az elektronikával nincs baj a fegyverzet meg a maradt a régi bár az új fejlesztésű dolgok nem tudjuk,hogy hogy fognak muzsikálni.
vagyok....A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..