Az orosz hajógyártás sokkal szarabb állapotban van/volt, mint az orosz repülőgép ipar. A példád egyszerűen nem helytálló.
Meg ha jól emlékszem még mindig nem kaptam választ tőled arra, hogy ki gyártott az elmúlt 20 évben stratégiai bombázót.
Mert ugye szerinted ezért nem fog sikerülni a dolog az oroszoknak, csak hát ugye az USA is B3-ban gondolkodik és hát ők se gyártottak 20 éve ilyet.
Gondolom akkor számukra is lehetetlen lesz a feladat ezen logika mentén
Azert nem valaszoltam, mert nem akartam tovabbpörgetni egy meddöve valo vitat. Szerintetek eleg odaulni a szamitogephez, szerintem meg egy projecthez fontos az elmeleten tul is felkeszult es a feladatban jaratos mernöki es ipari dolgozoi allomany.
De azt nem ertem, hogy miert eröltetitek azt a sarkitast, hogy akkor az oroszok sose tudnak repulöt gyartani. Ilyet en sose mondtam, nem tudom, mit rugoztok ezen a sajat magatok krealta hulyesegen. Nyilvan tudnak, meg fognak is csinalni uj repulögepeket, csak többe fog kerulni, idöben tovabb tart a sorozatgyartas elkezdese, sok a csuszas, es sok gyakorlati apro dolgot ujra ki kell talalni.
Az egesz kerdes onnan indult el valahol fent, hogy a kinaiak sose csinaltak strategiai bombazot, az oroszok meg generaciokkal korabban igen. Most mind a ketten csinalni akarnak. Kerdes: elönyben vannak-e az oroszok azert, mert a 70-es evekben mar anno fejlesztettek naluk ilyet. Az en valaszom az volt, hogy szerintem ez a generacios kihagyas kiegyenlitette az eselyeket, az oroszok nincsenek elönyben a kinaiakkal szemben, vagy max csak minimalis elönyben. Es bizony lehet, a kinainak hamarabb lesz bombazoja, mint az orosz ujrakezdi a Tu-160 gyartasat.
Es mivel ez volt az alapkerdes, igy tökmindegy, hogy az USA sem csinalt bombazot. Amde, es ez fontos kulönbseg: az USA, konkretan a Boeing az elmult idöben is tervezett nagy gepeket, rengeteg utasszallitot, de katonai vonalon utantöltö gepeket, felderitö gepeket (P-8), C-17 teherszallitonak most all le a gyartasa, sokmindent csinaltak, folyamatosan dolgoztak valamin. Az oroszok pedig semmit nem fejlesztettek ilyen kategoriaban. Most kijöttek az Il-476-tal, mint "uj" szallitogeppel, de annyit nem birtak vele csinalni, hogy az orran beuvegezzek a navigatorkabin helyet.
A Gorskov peldaja pedig jo, mert jol mutatja, hogy milyen eröfeszitesekkel es szivassal jar egy, az elmult idöben elsorvadt agazat ujrainditasa.
Reszemröl befejeztem ezt a temat, ha nem erted, nem erted, ha a jedik jutottak eszedbe a szakmai gyakorlat es a csapatmunka kifejezesekröl, az is a te dolgod.