Nézd az,hogy nem érti az az ő felelőssége...és te ezen rugózol rendszeresen...ha te jogosan hozod fel ezt érvként..(50 alkalommal mondtam el)...akkor más is jogosan hozhat fel ilyen érvet a "stílussal" kapcsolatban...,mert ez is el lett mondva 50 alkalommal...másrészt nem kevés alkalommal kaptál dicséretet a munkádért,kutatásaidért,...stb.Használtam, utána nézett ki így.
Az nem tisztesség, hogy ha ÖTVENEDJÉRA magyarázza meg valalki a 1G PE diagramot, akkor értse már meg...? Ráadásul zsolti esete nem egyedi. Az ember megmagyarázza, ő meg folyamtosan kitalál valamit, aminek a vége az, hogy "nem tudhatjuk". Az az érzésem, hogy neki az Összefoglaló is falra hányt borsó lesz...
Kicsit nagyon kezd elegem lenni abból, hogy egyesek csak a stíluson akadnak ki. Az nem alapvető tisztesség, hogy egy vitába ne ostoba módon menjél bele n+1-ik alkalommal is?
Ketten magyaráztuk el a csúcssebességet, erre ő továbbra is fantáziál...
Ha te azt kéred tanuljunk a munkáidból ,akkor mi meg azt kérjük tanulj mások stílusából....ha nekem javamra válik a te tudásod akkor hidd el neked meg javadra válik mások kommunikálási stílusa.Ha te ezt telibesz...d akkor sincs semmi baj ,mert ez egy fórum.