Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt te 2 ezer órából nem tolod le főleg úgy, hogy abba a 2 ezer órában más is kellett, hogy legyen.
Ja értem. Megint ott tartunk, hogy a F-35 "nem működik" - videó van a képességekről pl. a DAS-ról - de az orosznak még bemondás nélkül is elhiszünk mindent. Ez hívják hitnek.Persze műszaki karbantartási dokumentum nem kéne!
Jajj... ilyet le se írjál 2018-ban.
A MAKSz-on 2013-óta repül az egész világ szeme láttára a gép korlátozás nélkül. Azt ne mond nekem, hogy idáig mindebből te semmit se láttál...
Ronival van valamilyen rokoni kapcsolatodNem, nem láttam, orosz repülés nem érdekel annyira (rossz tapasztalat). Most majd megnézem
De egy légishow bemutató (kis sebesség) mennyire fedi le a harci alkalmazást? Fegyverek alkalmazása (eltávolodás a törzstől, együttműködés a rendszerekkel, interferenciák), gépágyú hatása (vibráció, hőterhelés, asszimetria elleni vezérlés), ilyesmi. Szóval arra gondok, hogy a gép mondjuk képes minden állásszögre, de fegyveralkalmazás esetén megvannak már a kidolgozott eljárások/sofware upgratek? Erre gondoltam, mikor azt írtam légi harcra nem alkalmas (úgy ítélem meg).
Légiharc alkalmasságban nem az érdekel, hogy tud mozogni, hanem hogy sisakcélzó be van-e téve a kabinba, van-e kilőhető rakéta, az le van-e tesztelve...
Felőlem kacsalábon is piruettezhet, ha közben max csókot szór az ellenfélre
Na, én még nem olvastam ezt tőled, de akkor ezek szerint kb. ugyan úgy látjuk a lényeget. Hozzáteszem, nekem nagyon nagy meglepi lenne már az is, ha intenzíven reptetnék őket akár csak védővadász szinten. Ez már akkor is magabiztosságot sugároz, hogy elengedték egy ilyen konfliktuszónába a gépeik.Ide is beteszem amit a Szír topikban írtam:
"Max. védővadászként fogják használni a SzU-57 -et, ha van bennük radar. Mindenesetre nagy önbizalomra vall, és lehet, hogy jobban kiforrott a tipus, mint ahogy itt a fórumon gondoltuk. Nem a bevethetőségre gondolok, hanem a műszaki kiforrottságra. Melegebb égövi klímában is üzemeltetési tapasztalatokat szereznek vele, India miatt ez a lépés még érthető is lehet."
Gépágyús légiharcban elhiszem, hogy nagyot tudna alakítani.Jajj... ilyet le se írjál 2018-ban.
A MAKSz-on 2013-óta repül az egész világ szeme láttára a gép korlátozás nélkül. Azt ne mond nekem, hogy idáig mindebből te semmit se láttál...
Nem, nem láttam, orosz repülés nem érdekel annyira (rossz tapasztalat). Most majd megnézem
De egy légishow bemutató (kis sebesség) mennyire fedi le a harci alkalmazást? Fegyverek alkalmazása (eltávolodás a törzstől, együttműködés a rendszerekkel, interferenciák), gépágyú hatása (vibráció, hőterhelés, asszimetria elleni vezérlés), ilyesmi. Szóval arra gondok, hogy a gép mondjuk képes minden állásszögre, de fegyveralkalmazás esetén megvannak már a kidolgozott eljárások/sofware upgratek? Erre gondoltam, mikor azt írtam légi harcra nem alkalmas (úgy ítélem meg).
Légiharc alkalmasságban nem az érdekel, hogy tud mozogni, hanem hogy sisakcélzó be van-e téve a kabinba, van-e kilőhető rakéta, az le van-e tesztelve, tud-e ellentevékenységet végezni,...
Felőlem kacsalábon is piruettezhet, ha közben max csókot szór az ellenfélre
Volt korlátozás nélküli PAK-FA demó? Az első PAK-FA repülés kb. áthúzásokból állt, aztán amit én láttam ott sem húzták meg a gépet erősen. Meg volt egy földön popázs és program törlés. Azóta nem kerestem rá PAK-FA demóra.De hogy a jó fenébe nem láttál még egyetlen Szu-57 demovideót 2013 óta???????!!!!!
Amit nem láttál az nincs is?
Jajj... ilyet le se írjál 2018-ban.
Má alig várom, hogy FAB bombákat és UB blokkokat eregessen.
Sajnos igen. Ők így gondolkodnak. Véleményezésben, fikázásban nagyon ott vannak, de valójában annyi fáradtságot sem vesznek, hogy legalább alap szinten figyelemmel kísérjék a fejlesztést.
Nem, nem láttam, orosz repülés nem érdekel annyira (rossz tapasztalat).
Ezt az érvet sem értem. Az F-35-ről kiadott tesztvideóket sem civilek készítik, de azokat kiadják. Ez nem érv semmire...Egyébként a PAK-FA állami tesztjei a 929. Repülési Kutató Központban Aktyubinszkban folynak(tak)(1. szakasz 2017 végén befejeződött). Ami zárt terület, ott nincs senki aki képeket, videókat készítsen. Nyilván készültek videó anyagok a VM számára.
Honnan tudod, hogy mit eregettek (vagy nem) J-20-ról?Az is több lenne, mint amit a J-20-ról eddig eregettek.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..