Már posztoltam , amikor először mutatták be a kiállításon.
Érdekes cockpit, jó ötlet, hogy a nagy kijelző 3 részből áll és a pilóta felé néz a két szélső szegmens. A HUD előlapjára szerelt kijelző grafikája is érdekes koncepció.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már posztoltam , amikor először mutatták be a kiállításon.
Ha megnézed a felületet, az nem a festék miatt olyan..
.
Mert hány év és hány repült óra lehet ezekben? Nem lehet inkább, hogy csak a festés minősége, a festék időtállósága ennyire rossz?
.Ha megnézed a felületet, az nem a festék miatt olyan.
De ez valóban sima kopás..
.Korlátlan képfeltöltés, képtárolás, képmegosztás - www.kepfeltoltes.eu
Képfeltöltés, ingyen képtárolás korlátlan számban, képmegosztás, családi és üzleti képek feltöltése, nyaralási fotók megosztása.Csoportos és URL képfeltöltéswww.kepfeltoltes.eu
Erre a részre gondolsz? Ez nem sima kopás?
Miért kell kretenkedni? Mikor az ember azt gondolná hogy 2028-tol már nem lesz gyártason más gép csak a Szu 57 és ezzel végre vége a sokféleség kárára pazarlásnak. Külföldi partnert keresnek mellé? Az a hajó már elúszott.Egy új egyhajtómüves vadászgépet fejleszt a Szuhoj tervezőiroda. A gép fejlesztéséhez felhasználják a Szu-57 elemeit. Hajtómüve pedig a "30-as" gyártmány
Lassíts! Korábban arról voltak hírek, hogy a MiG tervezőiroda fejleszt egyhajtómüves gépet. Úgy néz ki ez nem jött össze nekik és a Szuhoj vette át a fejlesztést, aminek nagyobb tapasztalata van új gépek fejlesztésében. Sőt azt sem zárnám ki, hogy az új egyhajtómüves gép(ből) csinálnak egy hajófedélzeti verziót is.Miért kell kretenkedni? Mikor az ember azt gondolná hogy 2028-tol már nem lesz gyártason más gép csak a Szu 57 és ezzel végre vége a sokféleség kárára pazarlásnak. Külföldi partnert keresnek mellé? Az a hajó már elúszott.
Nekem is eszembe jutott, de leszálltam a realitás talajára es rajottem hogy itt hajó nem lesz pár évtizedig. Kina is megszenved vele nekik van egy szerkezetkész hajó lassan és pikk pakk megépitik majd a type 076 is. Ráadásul ott idén nyáron repulni fog a j35. Ha 2018ban azt mondta volna nekem valaki hogy Kínának 3 type 075 lesz 2021-ben azt lehulyeztem volna akkor. Vissza térve az oroszoknak pénz kidobas és inkább drónokba és 6 gen technológiában fektessenek majd.Sőt azt sem zárnám ki, hogy az új egyhajtómüves gép(ből) csinálnak egy hajófedélzeti verziót is.
Sőt azt sem zárnám ki, hogy az új egyhajtómüves gép(ből) csinálnak egy hajófedélzeti verziót is.
Könyörgöm! Hajófedélzeti verziót????? Először hajót kellene!!!!Lassíts! Korábban arról voltak hírek, hogy a MiG tervezőiroda fejleszt egyhajtómüves gépet. Úgy néz ki ez nem jött össze nekik és a Szuhoj vette át a fejlesztést, aminek nagyobb tapasztalata van új gépek fejlesztésében. Sőt azt sem zárnám ki, hogy az új egyhajtómüves gép(ből) csinálnak egy hajófedélzeti verziót is.
Türelem!Könyörgöm! Hajófedélzeti verziót????? Először hajót kellene!!!!
Illusztráció:Egy új egyhajtómüves vadászgépet fejleszt a Szuhoj tervezőiroda. A gép fejlesztéséhez felhasználják a Szu-57 elemeit. Hajtómüve pedig a "30-as" gyártmány lesz.
СМИ: «Сухой» разрабатывает однодвигательный истребитель на основе наработок Су-57
Подробнее на сайтеwww.kommersant.ru
Jujj...F-35 ben HUD sincs már. Ahogy TGP sem.
Biztos amcsik csinálnak valamit rosszul.
Jujj...
Az EOTS az integrált TGP+FLIR.
Bizony, tessék csak az orosz sajtót olvasni, volt pár érdekesség az elmúlt hetekbenTürelem!
Ezt már rongyosra lett tárgyalva ! Emlékszel erre? https://www.jetfly.hu/egyeb-repulos...generacios-vadaszgep-fejlesztesenek-margojaranem is igazán a hazai rendszeresítés lesz a fő célpont, hanem az export.
Bizony, tessék csak az orosz sajtót olvasni, volt pár érdekesség az elmúlt hetekben
Amúgy az egyhajtóműveshez annyit, hogy valszeg az F-35 eredeti koncepcióját jelentő stealth F-16 sémát fogják követni. A Szu-57-n már meglévő technológiára alapozva egy kisebb, olcsóbb, de legfőképp olcsóbban üzemeltethető típust akarnak kifejleszteni. Szerintem nem is igazán a hazai rendszeresítés lesz a fő célpont, hanem az export. Mert egyik részről azért a Szu-57 exportjánál hiába mondják, hogy lesz, nem feltétlen fogja mindenki megkapni. Másrészt a lehetséges szegényebb vevőknek ez megfizethetetlen. Talán Allesmor írta régebben, hogy mekkorát tudtak volna kaszálni Grísáék a MiG-21 modern megfelelőjével. Na szerintem itt valami ilyesmi lesz a dizájnelv.