Kivel keverednek kisebb, regionális háborúba, akinek van olyan cucca, ami fogja Topolt? Nézzétek, ha én lennék az oroszok helyében, nem gyártanék egy olyan technológiát, ami rohadt drága, rengeteg erőforrást igényel-elszív, s még az sem biztos, hogy van fény az alagút végén, mert lehet hogy ha akarják sem fog összejönni, úgy, hogy az egy annyit tudó fegyverrendszer legyen mondjuk 10 év múlva, mint ami a fő ellenlábasnak van már 20 éve. Analógiában, ha ugyan annyi idő-erőforrás elkészíteni egy tuti rovott markolatos, szuper szénszál pengés kést, mint egy buta AK-t, és választani kell, hogy mivel állsz oda a haragos szomszédod elé, akinek csupa szép kése van, már 10 éve is volt neki, bizony én most AK-t kezdenék el beszerezni. ŐK is ezt csinálják. Nevezd meg az országot kérlek, arbalest, akivel majd bajuk lesz egy századnyi J-31 miatt, ha nincs T-50 nekik, csak TOPOL, meg TU-160, Borey. Melyik lenne az, most komolyan? Szerintem nem fogják letaposni egymást ezek az országok, hogy ők kaphassák a világtörténelem első nuclear holocaustját...