T-14 Armata

http://vpk.name/news/108342_armata_rasstrelyaet_snaryadyi_protivnika_iz_pulemeta.html

Az aktív védelmi rendszeréről van szó, radar, ami a T-50-es radarjának a technológiáján alapszik, automata gépágyú, ami akár a bejövő rakéták kilövésére is használható, meg aktív robbanó töltetek amik ugyancsak szétrobbntják a tank közelébe érő rakétákat. Az egész infóból hivatalos oldalon nem kommentáltak semmit, a védelmi minisztérium meg megerősítette, hogy az Armata 2015-ben kell szolgálatba álljon.

"automata gépágyú, ami akár a bejövő rakéták kilövésére is használható,"

Akkor valami olyasmi lesz mint az a makett.

12_7_BUREVESTNIK_02.jpg

boki javíts ki, ha hülyeséget írtam vagy valamit kihagytam, google translat-tel már javul az oroszom, de még nem tökéletes :)

boki javíts ki, ha hülyeséget írtam vagy valamit kihagytam, google translat-tel már javul az oroszom, de még nem tökéletes :)

A lényeg kb. az . Tobb aktív védelmi rendszert tesztelnek. Koztuk az automata gépágyut (a képen) . Az Armatán a cikk szerint "Afganit" aktív védelmi rendszer lesz.

Kár, hogy akkora rohadt nagy ország, egy magyarországnyi területen már rég ki lehetett volna szúrni egy Armata-tesztet. De csak kiszivárognak valami képek fél éven belül és nem kell megvárjuk jövő májust.

Örülök hogy nem a t-90 ms irányított géppityuját teszik az armatára hanem újat kap .

És akkor ez lesz az a géppityu is amivel majd tervezik leszedni a rakétákat ? vagy arra a célra nagyobbat terveznek a torony két oldalára?
Eléggé bekavarnak azt hittem hogy csak a torony két oldalán lesz valami de most hogy jött ez a kép.....

Boki érdekes ember! azt a géppsuka teszt szerű képet még orosz oldalon sem hozták le hogy tesztelnék .
Csak nem te fotóztad Boki?:DDD

Boki érdekes ember! azt a géppsuka teszt szerű képet még orosz oldalon sem hozták le hogy tesztelnék .
Csak nem te fotóztad Boki?:DDD

bokinak már rég megvannak az Armata fotói, csak a marketingosztály stratégiájától nem térhet el, hogy melyik képet melyik héten hozza nyilvánosságra. Ő már a T-100 -as képeit várja :))

Na, ez a kép állítólag a Koalitsiya protóját mutatja Armata alvázon! :D
SyUi3yC.jpg

Egy harckocsinál mi számít alváznak? Az egész alja? És a toronytól függően lesz belőle löveg vagy Armata vagy virágláda? Annak a duplacsövű lövegnek mi értelme is van?