Aztán majd jól kiderül hogy nem Ukrajnába viszik azokat a harckocsikat csak Moszkva alsóról Moszkva felsőre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kis érdekes részlet az Armata méretnövekedése kapcsán, hogy a T-90M kivételével az eddigi típusokon használt N2200-as túlméretes szállítmány jelzés helyett ezekre már N2300 van felfestve. És miután a korábban egyszer már felvázolt Nxxxx kódolásban a második szám az oldalsó túlnyúlást jelzi, így megállapítható, hogy a szélessége milyen méretkategóriába esik.
Szóval felcsapva az orosz vasutakon alkalmazott manuált és a hozzájuk mellékelt magyarázó ábrát, az jön le, hogy a 3-as kategória alapján az Armata pontos szélessége (akárcsak a T-90M-é) valahol 3600 és 3700 milliméter között lehet.Huhh de mennyi éven keresztül kerestem én is, hogy ezek az N2200 jelölések mire szolgálnak, de aztán valahol megtaláltam, hogy a túlméretes szállítmányokat (негабаритности) jelölik ezzel a vasúti szállítás során A T-72/80/90 esetében N2200 az általános, de miután a T-90M már szélesebb a korábbiaknál, így N2300 kategóriába esett. N után mindig 4 szám áll, az első szám az alsó túlméretezést jelöli, második az oldalsót, harmadik-negyedik pedig a magassági túlnyúlásokat és azok léptékét.
Ügy látom , hogy nem nagyon támad az orosz haderő Fehéroroszországból...Rendben. Márciusban visszaérünk rá.
De, ha a T-55 harckocsiról lenne szó, szerinted akkor biztosan Ukrajnába mennének.Aztán majd jól kiderül hogy nem Ukrajnába viszik azokat a harckocsikat csak Moszkva alsóról Moszkva felsőre.
Hmm mintha tavaly februárban is ugyanezt írtad volna......Ügy látom , hogy nem nagyon támad az orosz haderő Fehéroroszországból...
Az Armata nincs kész. A T-55-ös meg már nagyon készen van.De, ha a T-55 harckocsiról lenne szó, szerinted akkor biztosan Ukrajnába mennének.
Te honnan tudod, hogy az T-14 Armata éppen milyen állapotban van, mennyire bevethető, mit akarnak vele kezdeni? Benne vagy talán a fejlesztő, tesztelő csapatban?
Mondjuk aki LazerPig videóit hitelesnek találja (lásd pénzcentrumos kolléga cikkje amin kiakadtam beszélgetőben) az annyit is ér. Nekem is egy időben folyton felhozta YT ajánlásban, de a bennük szereplő cringe mennyiségétől kihaltam. Plusz aki beszopja azt az évtizedes kiirthatatlan legendát, hogy a Kalast Schmeisser tervezte az inkább ne foglalkozzon haditechhel, mert egy idióta
Köszönöm, hogy ezt belinkelted, különben nem találtam volna meg azt a cikket, mely szerint az oroszok lopják a svéd közúti kamerákat, és azokat használják az drónjaikban. Én még leragadtam a mosógépeknél.Ennyike...
Armata – the story is over
The Russian Armata is over. This article looks at why Russia's latest tank is dead in the water. What do you think?wavellroom.com
Hát ahogy látom a hungarobritton fórumtársunk elhiszi.Köszönöm, hogy ezt belinkelted, különben nem találtam volna meg azt a cikket, mely szerint az oroszok lopják a svéd közúti kamerákat, és azokat használják az drónjaikban. Én még leragadtam a mosógépeknél.
Édes istenem, ezt a szart ki hiszi el?
Nem feltétlenül ennyi a cikk tanulsága.Hát ahogy látom a hungarobritton fórumtársunk elhiszi.
Az aki folyamatosan az ukrán propin él és hozza azt ide szorgosan.Édes istenem, ezt a szart ki hiszi el?
Szerintem titokban gyártják.Köszönöm, hogy ezt belinkelted, különben nem találtam volna meg azt a cikket, mely szerint az oroszok lopják a svéd közúti kamerákat, és azokat használják az drónjaikban. Én még leragadtam a mosógépeknél.
Édes istenem, ezt a szart ki hiszi el?
Szerintem titokban gyártják.