<blockquote rel="Python">boki: A BMP-T15 Armata -nak van topikja?

Viszont azt elmagyarázhatná nekem valaki, hogy akkor mire föl lesz BMP Kurganec 25 és BMP-T15 Armata egyszerre?!
Elsőre 7 futógörgőt számlálok. A T-90-nek hat van.
Lehet, hogy csa optikai csalódás, de mintha enyhén apróbbak lennének a futógörgői.
Hány t-ra tippelitek?
Nagyon vártam, talán pont emiatt elég nyominak néz ki. Már amennyire látni lehet, hogy hogyan néz ki.
<blockquote rel="boki">Hány t-ra tippelitek?
. De például reméltem, hogy esetleg meglépik a nagyobb ágyú(152mm-es) használatát. :/ Valami, forradalmibb dolgot raknak össze.Valami, forradalmibb dolgot raknak össze.
(
)Kíváncsian várom amúgy a szemből készült képeket, mert oldalról nagyon hasonlít ez a hktest a Leopard 2-re. Gondolom az oroszok még mindig ragaszkodnak a német minták követéséhez, ha valami újat akarnak csinálni.

<blockquote rel="blogen">Kíváncsian várom amúgy a szemből készült képeket, mert oldalról nagyon hasonlít ez a hktest a Leopard 2-re. Gondolom az oroszok még mindig ragaszkodnak a német minták követéséhez, ha valami újat akarnak csinálni.
</blockquote>A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..