T-14 Armata

2a82.jpg.b775639557ff55a4fbfafd83196dbf9b.jpg

<blockquote rel="Python">boki: A BMP-T15 Armata -nak van topikja?

Még nincs.</blockquote>

Csinálsz neki? ;)
Vannak friss 3D -s grafikák. :)

Viszont azt elmagyarázhatná nekem valaki, hogy akkor mire föl lesz BMP Kurganec 25 és BMP-T15 Armata egyszerre?!

Elsőre 7 futógörgőt számlálok. A T-90-nek hat van.

Hála az égnek! Nem lett volna túl sok értelme egy x-edik T-72/80/90 modifikációnak...

Lehet, hogy csa optikai csalódás, de mintha enyhén apróbbak lennének a futógörgői.

Szerintem csak optikai csalódás. A T-95-ön csak azért tűnik nagyobbnak, mert ott rajta van felül a páncél, ami a lánc felső részét kitakarja, ez pedig az Armatáról még hiányzik. Ha abból indulunk ki, hogy kb. hasonló a hossza a két tanknak, akkor már nem tűnnek kisebbnek az Armata görgői, ráadásul, ha a meghajtó "fogasgörgőhöz" (ami hátul van és hajtja a láncot, nem tudom, mi a hivatalos neve) hasonlítjuk, akkor is kb. azonos méretűnek látszanak a T-95 és az Armata görgői.

Hány t-ra tippelitek?

A 7 görgőből ítélve szerintem nehezebb lesz, mint a T-90, úgy 55 tonna körülire saccolnám felpáncélozva. Ez amúgy jó, végre az oroszok is ráálltak a nagyobb védettségre.

Nagyon vártam, talán pont emiatt elég nyominak néz ki. Már amennyire látni lehet, hogy hogyan néz ki.

Hát ez relatív... A komplett, felpáncélozott, ERA-s tank valószínűleg sokkal jobban fog kinézni. A Leo 2 is elég bénán néz ki szerintem a tornyon lévő pluszpáncél nélkül:
leopard_2ng_l2.jpg

Így van. De egyelőre pluszpáncélzat csak a ponyva van rajtuk. Májusra remélem kicsit jobban feldíszítik.

Annyira hypolták az Armatát, kicsit többet vártam tőle. Tudom, még nem láttuk a fél tankot, mert ponyva van rajta :D. De például reméltem, hogy esetleg meglépik a nagyobb ágyú(152mm-es) használatát. :/ Valami, forradalmibb dolgot raknak össze.

Amúgy egy félkész gépet látunk ami félig le is van még takarva nyugodság van urak, majd a szériadarabokat kell ilyen formán kielemezni.

Kíváncsian várom amúgy a szemből készült képeket, mert oldalról nagyon hasonlít ez a hktest a Leopard 2-re. Gondolom az oroszok még mindig ragaszkodnak a német minták követéséhez, ha valami újat akarnak csinálni.

Leo2A4_scan01.jpg

Leo2A4_7thBatch_Hohenfels.jpg

142718393665251891.jpg

Kíváncsian várom amúgy a szemből készült képeket, mert oldalról nagyon hasonlít ez a hktest a Leopard 2-re. Gondolom az oroszok még mindig ragaszkodnak a német minták követéséhez, ha valami újat akarnak csinálni.

Megvettek pár Leo2A4-est a lengyelektől abból, amit frissen kaptak és beállítják, mint új orosz platform :D

<blockquote rel="blogen">Kíváncsian várom amúgy a szemből készült képeket, mert oldalról nagyon hasonlít ez a hktest a Leopard 2-re. Gondolom az oroszok még mindig ragaszkodnak a német minták követéséhez, ha valami újat akarnak csinálni.

Megvettek pár Leo2A4-est a lengyelektől abból, amit frissen kaptak és beállítják, mint új orosz platform :D </blockquote>

Egy Leopard 2A7-től nehéz jobb harckocsival előállni, az pedig csupaszon hasonlóan nézne ki mint ez a ruszki cucc. Képességek terén egy frissen modernizált leo környékére tenném majd ezt az orosz gépet.

Várjuk ki a végét. Ezzel a megoldással az oroszok egy olyasmivel álltak elő amit még senki sem vállalt be igazán. A parancsnok és az irányzó teljes egészében a szenzorokra hagyatkoznak és nincs második opció, ha valami elromlik.