Visszajelzések és javaslatok

Jó ötlet, de csak szorosan betartatott nagyon erősen körvonalazott feltételekkel.
A személyeskedést elkerülni elég behéz lenne, illetve ha a témabeli hírek is oda kerülnének akkor a véleményezés közben megint csak megbomolhat (van ilyen szó?) a topik békéje. Nem a keleti vagy nemzeti orientációjú vélemények háttérbe szorításáról beszélek mint amiből gyakorlatot szeretnének egyeses alkotni, hanem egy megszabott ismertetéstechnika betartatását, amellyel az egymásba gázolást mellőzve tudjuk akár egymás kommentjeit górcső alá venni, és analitikai módszerekkel megvizsgálni azokat.
Bá hozzáteszem, hogy egy ilyenen a topik ötletgazdája gyorsan elvérezne, szóval meggondolandó. Mindenkiről elég anyag gyűlik fel a neten ha ennyit kommentel.

Ha lehetetlen lesz betartani, akkor lezárom.
Egy próbát megér.

Egyelőre lezártam az előbbit. Aztán majd csinálunk egy Arhívumot és oda fogjuk áthelyezni.

Lehet, hogy elkerülte a figyelmet, de pár oldallal ezelőtt feltettem kérdésként, hogy az UAC/HAL MTA topik nevébe nem-e lehetne beilleszteni az Il-214 típusjelzést is?

Embed kódot nem enged nekem bemásolni.
The specified URL cannot be embedded as media.Lehet amatőr vagyok de ne nevessetek rajtam.... :-P

Mit akartál beágyazni?
Csak mert elég sok mindent embed kód nélkül, csak az URL alapján be tud ágyazni a fórum.

A cikkekel kapcsolatban valami? Miért halott a linkek egy része? Fontos lenne ezeket kifésülni - nem csak a sajátot - mert az HT összefoglaló hivatkozik ezekre.

A cikkekel kapcsolatban valami? Miért halott a linkek egy része?

Szerverváltáskor nem állítottam be a static.htka.hu aldomaint a webszerverben, azért. A cikkeidbe a PDF-eket valahol static.htka.hu, van ahol meg htka.hu/static címmel linkeltem be anno, azért volt az, hogy egy része ment, egy része nem :)

Működik újra az aldomain, meg minden linket át is írtam arra.

• Tetszik
Reactions: molnibalage
Most láttam, hogy van 2 faktoros hitelesítés is. HATALMAS GIGAMEGA PLUSZEGY!

Sőt, most már SSL titkosítás is van - a fórumon és a főoldalon is.

Igaz a fórum topikok egy jó részében, a nem https protokollal belinkelt képek miatti passzív vegyes tartalom okán a böngészők nem tüntetik fel a zöld lakatot, de ezzel sokat nem lehet kezdeni sajnos.

Keresőrobotok - nagyobbrészt a Google és Bing crawlerjei vannak folyton munkában.