T
Törölt tag
Guest
Egyrészt @rudi előszeretettel terjeszti ezt a marhaságot, hogy minden földi teszt- és karbantartó berendezést újat kellene venne. Ezt nem tudom honnan vette de ez nettó marhaság.Köszi a választ! Félre ne érts, tényleg csak a kíváncsiság, nem a kötözködés.
Nem lenne logikusabb, ez esetben 2 külön reptéren üzemeltetni? Pápára átvinni 1 századot. Így nem kellene a karbantartókat rotálni. 2 típus 2 külön műszaki állomány.
Igen, ezt nem lehet megspórolni.
Ezt a karbantartókhoz hasonlóan szintén optimálhatna a külön reptér. 2 század, 2 külön pilotacsapat.
Nem tudom mennyi lenne a szorzó és meg sem tudom becsülni. Azt alapnak tekintem, hogy dupla létszám a jelenlegihez képest, de ez 2 C századnál is áll.
Egyszerűen hibának tartom, hogy beleragadjunk a C-be. Tudom 15 évig szinte ki se használtuk a lehetőségeit és talán erre most nyílik lehetőség, de a múlt hibái ellenére én a folyamatos fejlődés híve vagyok. Ha nem 3 C század költségeit emésztené fel egy vegyes C/E üzemeltetés, akkor szükséges pluszköltségnek látom, hogy belevágjunk a vegyes üzemeltetésbe.
Konkrétan a svédek először a meglévő rendszereiket akarták használni. Végül meggondolták magukat. Gondolom, nem volt biztos, hogy minden berendezés ki fogja bírni az E-k leváltásáig. Szóval végül rendeltek az E-khez újakat, de ugye ezzel az is nyilvánvaló, hogy a svédeknél nem csak gép, de kiszolgáló eszközök is fel fognak szabadulni.
Ezzel együtt a legfőbb probléma biztosan a dolog személyzeti része lenne. Egyszerűen biztonságosabb egynemű flottát üzemeltetni.
Nem lehetnek típus keveredések miatt végzetes hibák a rendszerbe. Fel tudjuk úgy szerszámozni a következő 15-20 évre a C/D+-okat is, hogy senki ellen nem kell majd szégyenkezni! Legyen az akár nemzetközi gyakorlat, vagy neadjisten konfliktus...