Ha ez egy szándékosan ilye összetételű BTG, akkor nem tudom.
A számokból kiderül, hogy van egy komplett harckocsi század ahová nem tudom hogy került egy T-90A (lehet, hogy ez a parancsnoki kocsi, de ahhoz nagyon hátul kolbászol, onnan nem lehet vezetnni), de ott van. A 36db BTR-80 és 2db BTR-82 (/A) az 3 komplett század (1 század 11 gép) és még a zászlóalj törzsnek pár darab. Itt is rejtély, hogy mit keres ott két BTR-82 (/A). Van 1 üteg 2S19 és 1 üteg BM-21 a hozzájuk tartozó 3db MT-LBu 1V16-al (a tévedély jogát fenntartom, lehet, hogy nem 1V16 hanem más típus, de biztosan tüzvető járművek). A 8db R149M-A-1 (zászlóalj vagy annál magasabb szervezet vezetésipont), már csak hab a tortán, nem gondoltam volna, hogy így teletömik velük a törzset. A zászlóalj műszaki mentését 2-2db BREM-LK és BREM-K látja el. Ami fura az az, hogy a harckocsi századnak nincs műszaki mentő járműve, azt viszont megnézém, mire a BREM-K-val kirángatnak bárhonnan egy 72-est. A műszaki alegységet erősíti még egy-egy IMR-2 és egy UR-77 is. Lehet, hogy én vagyok vak, de EÜ járműből én csak egy szem Lens-et láttam (ami pont 1-el több mint ahány csapatlégvédelmi jármű van a videón), ami ugyan nagyon modern dolog, de attól még 1 fecske nem csinál nyarat. Ezeken kívül van még 6db MT-LB is számomra ismeretlen céllal a nagyon sok teherautó mellett.
Mire lehet ez elég? Hát nem ez a világ legacélosabb BTG-je tekintve, hogy vagy nincs önálló légvédelme (vagy eltévedtek...), a papír vékony BTR az egy papír vékony BTR, erre nem is akarok szót fecsérelni. Még ha nem a sima KPVT-s BTR-80 lenne akkor talán, de így ez nagyon vérszegény. Ami viszont meglepően erős az a tüzérség! Két 2S19 és egy BM-21 üteg egy szem zászlóaljnak az nagyon komoly tűzerő, bár azt nem tudom, hogy a BM-21 miért kellhet egy zászlóaljnak ? Magamtól sokkal hasznosabbnak gondolnék 120mm-es önjáró aknavetőket (2S9 vagy ha már minden is BTR akkor 2S23) mint a 40km lőtávolságú GRAD-ot.
Összességében én személyszerint megnéznék egy olyan BTG-t is amit úgy raktak össze ahogy azt megálmodta az aki kitalálta.