Ő ezt írta :"De az is érdekes egy megközelítés, hogy én szigetelt ipari csarnokot nem láttam, pedig azokat is fűtik."Ilyenek is vannak persze. Meg még több téglából, betonból épült, hatalmas tejüveg ablakokkal szabdalt csarnok. Pl a szolnoki Máv Járműjavitó, amihez volt szerencsém. Télen simán pulóverben vagy póló+munkásdzseki kombóban lehetett dolgozni. A legnagyobb ( én gondolom hogy a legnagyobb, lehet hogy volt nagyobb is) egybeépitett csarnokrendszerbe meg egymás mellett vagy 10 vasúti sinpar volt, köztük vagy 10 m térközzel, meg befért egy sinpárra egyszerre vagy 3 kocsi. Plusz a végén egy irdatlan nagy szerszámos, alkatrésztároló. Egy ilyen csarnokot fél-egy évszázadra épitenek vagy még több időre. Nem értem miért hihetetlen hogy ilyenekkel találkozott. Amelyben apám kezdett 14 évesen 1970-ben, még üzemel, apám meg már nyugdijas...
Én erre írtam amit mert lehet vannak őskövületek de 2000 óta olyan nem nagyon épülhet korszerűtlen csarnok és ma már ez nem kérdés !
Mellesleg sok régebbi állattartó épületet fújtunk már ki PUR-ral ami az mellett , hogy hő, hang, víz és bűz szigetel még stabilizálja is az épületet ! Ezt bármelyik csarnokkal meg lehet csinálni , belülről elég a nyitott cellás hab az 10cm-ként 6500 Ft /nm2 anyag+munkadíj !
Amúgy azért hihetetlen , hogy nem találkozott jól szigetelt csarnokkal mert akkor szó szerint csukott szemmel kéne járnia , bár ez meg sok mindent megmagyarázna a gondolatvilágáról !