1 hetes bant kapott.Valaki nem tujda, hogy @kamm -al mi történt?
Lehet nem jó topikba írtam, ha így volt, elnézést érte.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
1 hetes bant kapott.Valaki nem tujda, hogy @kamm -al mi történt?
Lehet nem jó topikba írtam, ha így volt, elnézést érte.
Köszönöm szépen!1 hetes bant kapott.
Egy ötfős kocsiban...Basszameg heten meghaltak....
Azért ezt elengedném, ha levillogna.Follow me!
Ááá...bénák,soha nem kapnak el!Azért ezt elengedném, ha levillogna.
ez tök érdekes, pont tegnap hoztak kb 50 kg-ot. Pont Makóról....
Búcsú a makói hagymától, megszűnt a magyar hagymatermesztés
Nem tudják felvenni a versenyt az olasz, a spanyol és a német hagymával.telex.hu
Kár, pedig jobban szeretem, mint az importot. Annak semmi ereje.ez tök érdekes, pont tegnap hoztak kb 50 kg-ot. Pont Makóról
De már csak ismerősöknek hoznak, mert mindet elkapkodják.
fokhagyma még normálisabban él, de a vörös hagyma sajnos nagyon nincs amúgy. Sok olyan dolog egyike, ahol amúgy valamit kezdeni kellene a fejekkel.Kár, pedig jobban szeretem, mint az importot. Annak semmi ereje.
Hagyma dealerem meg nincs, csak paprika
Az se sokáig.fokhagyma még normálisabban él, de a vörös hagyma sajnos nagyon nincs amúgy. Sok olyan dolog egyike, ahol amúgy valamit kezdeni kellene a fejekkel.
Valószínűleg nem. Lehet tényleg azok voltak. Csak én tényleg nem értem, mi a 70 lábú, szőrös talpú marsi pillangóért nem lehet tisztelni valamit, ami nagy kék, és fáj ha a szemedbe megy?Megszólalt a kunfehértói vonatbaleset egyik áldozatának testvére: "Becsületes, dolgozó emberek voltak" | BorsOnline
Tragikus véget ért hét fiatal élete hétfő kora reggel Kunfehértónál. Egy személygépkocsival igyekeztek dolgozni, de egy vasúti átjáróban a sínekre hajtottak. Az éppen érkező vonatnak esélye sem volt megállnia.www.borsonline.hu
B Corsa, heten... gondolom 2 a csomagtartóban
Ez nem tisztelet kérdése.Valószínűleg nem. Lehet tényleg azok voltak. Csak én tényleg nem értem, mi a 70 lábú, szőrös talpú marsi pillangóért nem lehet tisztelni valamit, ami nagy kék, és fáj ha a szemedbe megy?
Gondolom lendületben akarta tartani a kis bontószökevény Opelt, mert ha megáll vele, akkor az átjárónál ennyire túlterhelve nehezen indult volna el újra az emelkedőn. Meg máshogy is gyorsul az ilyen kis tömegű autó, ha nem ülnek benne ennyien...Nyilván látták is, hogy jön, de azt hitte elfèr még elötte, (vagányságból?). Fel se fogta mivel játszik..
Maradandóan roncsolódott a karja? Ilyenkor nincs baleseti járadék is?
És ezért összesen csak 6,5 év jár?
Németországban ezért kb. a műanyag lakat is rárohadna, ahogy az a gyorshajtó gyilkos is oda került, ahova való.
De hát itthon nincs a jogalkotásban olyan, mint szándékos gondatlan vezetés. Ez alsó hangon két gyilkosság. Nem lehet véletlenül részegen gyorshajtani.
Megszólalt a kunfehértói vonatbaleset egyik áldozatának testvére: "Becsületes, dolgozó emberek voltak" | BorsOnline
Tragikus véget ért hét fiatal élete hétfő kora reggel Kunfehértónál. Egy személygépkocsival igyekeztek dolgozni, de egy vasúti átjáróban a sínekre hajtottak. Az éppen érkező vonatnak esélye sem volt megállnia.www.borsonline.hu
B Corsa, heten... gondolom 2 a csomagtartóban