Ki mondta neked ezt?Szóval jönnek a drónok és a rakétatüzérség?
Meddig kell várni? Amíg el nem avulnak?
Ki mondta neked ezt?Szóval jönnek a drónok és a rakétatüzérség?
Meddig kell várni? Amíg el nem avulnak?
Pár napja volt amúgy Prokoláb álomtitkár az ATV-ben ahol új csapásmérő képességről és drónokról beszélt - bár ezt tavaly évvégén Bobo is elmondta kb. ugyanígy...Ki mondta neked ezt?
Arról nem is szólva, hogy a modern cuccok szeretik a temperált hangárt.Segítek.
Egy acélcsarnok 8cm hőszigeteléssel, teherviselő betonpadlóval, világítással 220e-250e/m2 2023-ban, ehhez jön még az odavezető utak, területrendezés. Ez az üres csarnok ára, egy kapu amin befér egy tank még 3millió/darab. Egy személyautóra kb 20-25m2/darab burkolt felület kell parkolóban, tárlóban kevesebb, tankhoz nem tudom már mennyi.(terveztem már honvédségi rakodót, de 1000 éve és eszem rosta)
Milliárdos tétel egy csarnok amiben el lehet tárolni a pár tucat tankot, de barom aki úgy vesz járművet hogy nem épít neki ilyet. Buszt, villamost sem engednék a szabad ég alatt tárolni, a katonai járművek meg azoknál is drágábbak.
akkor áljanak a temperált csillaghangárba.Arról nem is szólva, hogy a modern cuccok szeretik a temperált hangárt.
Te raktad be a bloomberg linket - onnan van a kép...Az eredeti cikket nem tudod bekopizni?
Pár napja volt amúgy Prokoláb álomtitkár az ATV-ben ahol új csapásmérő képességről és drónokról beszélt - bár ezt tavaly évvégén Bobo is elmondta kb. ugyanígy...

Bloomberg cikk magyarul szemlézve:Bloomberg SzBK
A honvédségre ugyanis túl nagy terhet rótt a vezetők felduzzadt száma, ugyanakkor a seregben mintegy 8-10 ezer betöltetlen állás is van. A . miniszter tervei szerint a jelenlegi 37 640 fős létszámot a többszörösére bővítik a jövőben.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-01-31/hungary-ousts-hundreds-from-top-army-ranks-defense-chief-says?leadSource=uverify wall

24.hu

24.hu
				Nah, ezt tuti nem linkelted.A TURUL KITÁRJA SZÁRNYAIT
Azelmúlt év számos változást hozott a Magyar Honvédség életében, új szervezeti elemek jöttek létre, amelyek közül magazinunk számára a Légierő Parancsnokság a legfontosabb. A parancsnoki teendőkkel megbízott dr. Koller József dandártábornok nevét olvasóink korábban az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis vezetőjeként ismerhették meg.

Tehát hazai pilotaképzés.Nah, ezt tuti nem linkelted.
Érdemes elolvasni
Koller aeromazain

És pl a villanyszerelését is kétszer annyiért vállalják mint tavaly mi nem csinálunk ilyet a tálcázás az segédmunkaArról nem is szólva, hogy a modern cuccok szeretik a temperált hangárt.

Ez az ár igaz,hogy ha nem hozzáértő befektetőnek csinálják a csarnokot. Szerintem 160-200 ból ki lehet hozni. Két három hét múlva kezdek építtetni egy kisebbet. Majd megmondom mi a mostani ár.Segítek.
Egy acélcsarnok 8cm hőszigeteléssel, teherviselő betonpadlóval, világítással 220e-250e/m2 2023-ban, ehhez jön még az odavezető utak, területrendezés. Ez az üres csarnok ára, egy kapu amin befér egy tank még 3millió/darab. Egy személyautóra kb 20-25m2/darab burkolt felület kell parkolóban, tárlóban kevesebb, tankhoz nem tudom már mennyi.(terveztem már honvédségi rakodót, de 1000 éve és eszem rosta)
Milliárdos tétel egy csarnok amiben el lehet tárolni a pár tucat tankot, de barom aki úgy vesz járművet hogy nem épít neki ilyet. Buszt, villamost sem engednék a szabad ég alatt tárolni, a katonai járművek meg azoknál is drágábbak.
Pár napja volt amúgy Prokoláb álomtitkár az ATV-ben ahol új csapásmérő képességről és drónokról beszélt - bár ezt tavaly évvégén Bobo is elmondta kb. ugyanígy...
Klíma is kell a szipi szupi tankocskának vagy elég a fűtés? Gondolom a temperálás alatt 5-8 fokot értünk. Gázos feketén sugárzó elég olcsó megoldásArról nem is szólva, hogy a modern cuccok szeretik a temperált hangárt.
Hát, nem tudom.Ez az ár igaz,hogy ha nem hozzáértő befektetőnek csinálják a csarnokot. Szerintem 160-200 ból ki lehet hozni. Két három hét múlva kezdek építtetni egy kisebbet. Majd megmondom mi a mostani ár.
Ezek a Hirtenberger 120-asok lesznek.Pár napja volt amúgy Prokoláb álomtitkár az ATV-ben ahol új csapásmérő képességről és drónokról beszélt - bár ezt tavaly évvégén Bobo is elmondta kb. ugyanígy...
Az nem csapásmérő képesség.Ezek a Hirtenberger 120-asok lesznek.
Azt csapásmérő képességnek nevezni elég merész, nagyképű dolog lenne...Ezek a Hirtenberger 120-asok lesznek.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..