Úgy tűnik @Szittya újabban agrár showt tart a topikban, annyi traktort meg szálastakarmány tároló hangárt láttam itt. Már kezdem néha azt hinni, hogy rossz helyen járok.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Átalakított Claas dominator taktikai aratás képességreÚgy tűnik @Szittya újabban agrár showt tart a topikban, annyi traktort meg szálastakarmány tároló hangárt láttam itt. Már kezdem néha azt hinni, hogy rossz helyen járok.
igen én hatalmas hibának tartom már régóta hogy az ipari és mezőgazdasági kapacitások tapasztalatok nincsenek bevonva a honvédségbe...Úgy tűnik @Szittya újabban agrár showt tart a topikban, annyi traktort meg szálastakarmány tároló hangárt láttam itt. Már kezdem néha azt hinni, hogy rossz helyen járok.
az épp nem de a hidraulikus rakodók (manitou (közismert néven márka) igen is hasznos.Átalakított Claas dominator taktikai aratás képességre
Annyi igazság van benne, hogy ha vmelyik agrogépgyártó kaszálni akar, akkor aknakifordító-taposó szerkezettel és előtétpáncéllal ellátott kombájnokat kezd fejleszteni.Átalakított Claas dominator taktikai aratás képességre
nem csak a fronton kell munkátvégezni. lásd ukrajna. pont hogy oda kell a komolyabb útkarbatartó képesséég ahova nem kell páncél. mert ott mozog a logisztika. a harcjármű elött nemigen kell éderezni a fronton de a teherautóknak nem árt ha nem tengejig dagonyáznak a sárba. egy bázi létesítésekor egy elosztóközpont létesítésekor kisebb lerakatokat sem oda tesznek ahol közvettlen tűznek vannak itéve... oda sem kell a munkát végző járműveknek aknaállónak vagy repeszállónak lenniük mert akkor a betárolt anyag is épp oly veszélybe van... tehát rossz a helyválasztás.Annyi igazság van benne, hogy ha vmelyik agrogépgyártó kaszálni akar, akkor aknakifordító-taposó szerkezettel és előtétpáncéllal ellátott kombájnokat kezd fejleszteni.
Segítek.Ne haragudj, de Te nem tudod értelmezni a leírtakat? Többszázas nagyságrendű cucc elraktározásából indult ki a dolog, ez alá meg 10 darab valami, vagy bármi sem fér be. Ez egy csöppent méretbeli eltérés. Nem gondolod?
Most egynél találtam árat: Ebbe, kb. 5-6 géppel beállsz, (24m*12,3m-4,5m). 5,8 millió+áfa. Csak a váz. se tervezés (földmérés, mintavétel, staitkus, meg mindenféle engedélyek), se borítás (se a borítás merevítése), se alapozás, se földmunka, se szállítás, se aljzatbetonozás, se kivitelezés, se kiszolgáló helység, se műhely nincs benne.
Akkor számoljuk csak ki, hogy önmagában a vázszerkezet 100 gépnek mennyi is? 92-116 millió, áfa nélkül, csak a vázszerkezet legyártva.
És ezen kívül még mennyi fontos dolog kellene...
Ki mondta neked ezt?Szóval jönnek a drónok és a rakétatüzérség?
Meddig kell várni? Amíg el nem avulnak?
Pár napja volt amúgy Prokoláb álomtitkár az ATV-ben ahol új csapásmérő képességről és drónokról beszélt - bár ezt tavaly évvégén Bobo is elmondta kb. ugyanígy...Ki mondta neked ezt?
Arról nem is szólva, hogy a modern cuccok szeretik a temperált hangárt.Segítek.
Egy acélcsarnok 8cm hőszigeteléssel, teherviselő betonpadlóval, világítással 220e-250e/m2 2023-ban, ehhez jön még az odavezető utak, területrendezés. Ez az üres csarnok ára, egy kapu amin befér egy tank még 3millió/darab. Egy személyautóra kb 20-25m2/darab burkolt felület kell parkolóban, tárlóban kevesebb, tankhoz nem tudom már mennyi.(terveztem már honvédségi rakodót, de 1000 éve és eszem rosta)
Milliárdos tétel egy csarnok amiben el lehet tárolni a pár tucat tankot, de barom aki úgy vesz járművet hogy nem épít neki ilyet. Buszt, villamost sem engednék a szabad ég alatt tárolni, a katonai járművek meg azoknál is drágábbak.