Hol kapható, szaladok venni...
A kötelező akciózással a zöldséges pultoknál már az a minőség megy, 2./3. osztályú takarmány van már a polcokon... Nehogy rájöjjenek bölcs vezéreink, hogy ez lehet a következő lépés az infláció letörésében, mert akkor mosolyogva kell majd a rajongóknak ropogatniuk miközben a legújabb spint találják ki.Amúgy, mi a lótrágya ez? Sixi 2000 Kft?...Patkányfejhúst még nem kapni?
 Kabócát valaki? Rest assured, the Food and Drug Administration says cicadas are safe to eat. As long as they are appropriately prepared, the soft-shelled insects can be enjoyed in seemingly endless ways, including raw, grilled, boiled, deep-fried and air-fried.

Nagyon jó...Nem értek a biokémiához. Ami itt elhangzik az mennyire áll a valóság talaján?

Hát. Én mindig szerettem a hasam, zabáltam akár a pörköltöt is éhgyomorra másnap (nem szomjasan),Az a baj rusztikus magyar kaja is már egyre kevesebb helyen van. Mindenhol a tokkremlevesek, meg a kimondhatatlan nevű olaszos gezemicekajak támadnak. Nem lehet már csak úgy bemenni találomra valahova. A boltokban is csak a paszta meg a paraficsomszosz ömlik mindenhonnan.![]()

Mindig tudtam hogy a nőknek a konyhában a helye.Akkor írom a házi joghurt receptet. Veszel 1 kis doboz natur élőflórás (!!!) joghurtot. Veszel házi tejet. Házi tej felforral. Joghurt 3 literes befőttes üvegbe eloszt, 1-1 teáskanál kristálycukorral elkever. Tej kb 70°Cra visszahűtve, rámerni a joghurtra (kb a bafőttes üveg 2/3áig). Kupak rárak, nem rácsavar. Nagy edény meleg vízbe beleállít, letakar abrosszal, pléddel. Éjszakára otthagy. Reggel 3x6 deci joghurtot bepakol a hűtőbe.

Sütni kezdtem a kertemben lévő kemencénél.
Egyik szomszédom neje rettenet nagy zöld aktivista, odajött a kerítéshez megkérdezni mit akarok készíteni. Mondom néki hamburger lesz, mert a fiam és én is nagyon szeretjük.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..