Mivel nincs hivatalos orosz forrás arról, hogy milyen orosz egységek harcoltak a szakadárok oldalán ennek hiányát nem lehet a szerzőre fogni. Azokat nevesítette akiknet tudott.
Igen, mivel nem ismeri, nem ismerheti azokat. Gondolom kínozni kínoztak mindkét oldalon. A maláj gép lelövéség mintkét fél a végletekig tagadja. Ebben én nem tudok igazságot tenni, viszont a hollandok vizsgálóbizottsága a szakadárokat teszi felelőssé.
A teljes felelősséget mire?
Na és ha nem az orosz csapatok mögött hajtották végre az átkarolási akciót? Attól még ugyanakkora marad. Nem tudom mennyire elfogult vagy sem, de legalább vette a fáradságot, hogy leírja, hogy ki hol harcolt.
Akármennyire balfaszok is voltak az ukrán parancsnokok és akármennyire elvavult a fegyverzetük, a szakadárok fegyver és emberanyag nélkü nem tudták volna tartani a vonalaikat. Főleg nem annyi időn kereszül és főleg nem úgy, hogy a végén még ellentámadásba is lendülnek. Az az emberanyag, amely ott harcolt szervezett volt, nem egy hazafiságtól fűtött siserehad. Megvolt a saját parancsnoki láncuk, logisztikájuk stb.
Őszintén ennek én nem néztem utána komolyabban. Most beírtam a keresőbe, hogy "T-90 donbass" és ilyen találataim vannak:
https://www.google.com/search?q=t-9...OxQKHb8bBDQQ_AUICigB&biw=1280&bih=894#imgrc=_
???
Természetesen megteheted azt, hogy minden európai, ukrán, NATO, ENSZ forrást hazugnak tartasz és minden a szeparatisták, oroszok oldaláról jövőt igaznak.