Ami az orosz regulárisok ukrajnai jelenlétéről szóló bizonyítékokat illeti azok itt vannak a fórumon, meg lehet őket keresni. Lehet nem elhinni ezeket vagy lehet úgy tenni mintha nem hinnék el, de attól még itt vannak.
Itt vannak a bizonyítékok az orosz regulásokról akiket elcseréltek Nadja Szavcsenkóra, vagy arról akit néhány hete kaptak el Ukrajnában és az orosz külügy úgy tesz mintha nem létezne csak az anyja jár ide-oda, hogy tegyenek valamit érte. Itt vannak a képek és videók a Debalcsevónál harcoló reguláris távol keleti tankhadosztály tagjairól, a reptérnél harcoló csecsen alakulatokról. Itt van rengeteg kép olyan technikáról ami egyértelműen az orosz hadseregtől származik. Itt van a műholdképes bizonyíték arról, hogyan ágyúztak az orosz regulárisok 2014-ben át a határon. Itt van a kimerítő elemzés arról melyik orosz reguláris egységek vettek részt a harcban 2014-ben, több száz hivatásos katonáról van fényképes bizonyíték akik Ukrajnában fényképezkedtek.
A minszki egyezmény kiváltó oka is az volt, hogy Oroszország közvetlenül a saját hadseregével tört be Ukrajnába. Mindezt az egyezményt kialkudó Németország és Franciaország is nagyon jól tudta, nem holmi véleménycikkekre alapozva.
Itt vannak a bizonyítékok, lehet azt fújni naphosszat, hogy nincsenek, de attól még nagyon is vannak.
Nekem erről mindig az "Orosz Turizmus" jut eszembe Csecsenföldön.Az első orosz offenzíva idején a csapatokat úgy szedték össze különféle alakulatoktól,önkéntes alapon.Kapta a fizetését az eredeti,otthoni alakulatánál,meg pluszba a zsoldot.Igaz itt katasztrófával végződött a dolog,de a késöbb ez többször visszaköszön,például Dél-Oszétiában is voltak "civil önkéntesek" akik az adott időben papiron éppen máshol szolgáltak.Ezt egy orosz ismerősöm mesélte,akinek az apja katonaként igy vett részt az első és második csecsen hadjárartban.Azt mesélte,hogy felsorakoztatták öket a körletükben,és egy tiszt elmondta a "szöveget" nekik,majd várta a jelentkezőket.Azokat akik jelentkeztek,másnap már vitték is egy táborba összekovácsolásra.Szerintem így vannak kint a szakiknál is orosz "hivatásosok".Ezért látszik az ukrán ferdítés,mert nem orosz alakulatok harcolnak,hanem csak önkéntesek.Hozzáteszem, csecsenföldön annyi ukrán önkéntes volt és harcolt az oroszok ellen,hogy már az felért volna egy hadüzenettel,és akkor még nem is beszéltünk a viselt dolgaikrol...
Attól hogy rendelkeznek orosz felszereléssel,még nem jelenti azt hogy azok orosz katonák,ne hülyíts már meg!
Airsoft-ozom már elég régóta,nekem is van orosz felszerelésem,ráadásul hadi minőségű és mégsem vagyok orosz katona!De van Usa felszerelésem is,az is eredeti hadi,még sem vagyok Seal-es!Minden beszerezhető már civilként is.Az ukránok is igy szedtek össze egy csomó lövedékálló mellényt meg sisakot lengyelben és csehországban az elején.