Hiába vonták ki a svédek az A/B Gripeneket, a mi gépeink azoknak a szárnyait kapták meg, egy új - légi-utántöltő rendszerrel felszerelt - törzsre felszerelve (olcsóbban lett megoldva az üzlet használt szárnyakkal). Így lettek a mi gépeink olyan Griffek, amilyenek sehol máshol nincsenek a világon - nem azonos a szárnyaik és a törzsek lerepült ideje!!Voltam egyszer egy zártkörű előadáson, ahol egy általam hozzáértőnek gondolt honvédségi szakember nagyon sok furcsa dolgot mondott a régen- és jelenleg rendszeresített légiharc rakétákról. Ott hangzott el pl. hogy "az AIM-9 rakétáink első használata előtt választható volt hogy mivel akarjuk hűteni. Lehetett volna a sűrített levegős hűtést is választani." És akkor nem lett volna probléma a szárny alá függesztéssel sem. Én argon gázos belső hűtés vagy külső nitrogénes hűtésről tudok az AIM-9-nél, vagyis szerintem inkább még a rendszeresítésnél kellett volna ezt eldönteni, máshogy dönteni, hogy ne legyen probléma a függeszthetőséggel.
Valahogy így gondolom ezt én is.
Ez a szárnyrepedés téma érdekes. Állítólag a svédek találtak repedéseket az A/B gépeken (vagy a fárasztási/terhelés teszteknek alávetett gépeken?). De már kivonták az összes A/B-t, így ez már nem derülhet ki ténylegesen. Mások szerint még a C/D-n is előfordulhat, mert nem oldották meg teljesen a problémát. De a svédek már IRIS-T-t használnak.