T
Törölt tag
Guest
Hát a franciák erre jutottak:Azt hittem a számokon, időtartamokon, sebességen fogunk vitatkozni ilyenkor .....
De meghallgatva a kritikákat lehet egyszerűsíteni a feladaton, ami persze a lényegen semmit sem változtat. Az egyik, hogy nem foglalkozunk Toyotával, hogy Dudinak igaza legyen. A másik, lehetne, hogy a konténerek tartalmára koncentrálva a netto árumennyiséget nézzük, ami szabvány raklapokra kerül átrakásra (szerintem időt pazarolva), de talán ez célravezetőbb.
A KC390-es 6 db 60"x108"-as palettát vihet, fogalmam sincs ez mennyi 20'-as konténer térfogata, illetve tömege. Láttam egy olyat, hogy 7 db 463L jelű raklapot szállíthat,
az A400M meg kilencet. Ez kicsit fura, de biztos a belső tér miatt van, nem a tömeg különbségmiatt. Szóval ha valaki akar ilyen szabvány raklapokkal számolni, akkor járjon utána, mert én már belegabalyodtam ezekbe a légi szabvány-nem szabvány raklapokba. Még véletlenül sem találtam olyat, hogy összehasonlítható legyen a két gép. Mindig valami más különbség is van. A 20'-as konténer lehet, hogy nem életszerű, de térfogat vagy tömeg szempontjából szerintem könnyebben összehasonlíthatóvá teszi a gépek teljesítményét.
Lehet, hogy ennyire nem is érdekel senkit a két gép képessége....
Hagyom a pi.....ba én is......a bü..ku...fa...![]()
ForrásHaving several assets with different strong points is actually a bonus in military planning as it offers more options at a time when allied armed forces are especially in demand on very harsh territories. For the French Air Force, which has been operating for several years in the Sahara-Sahelien region (with the Barkhane Operation) and over Syria and Iraq against terrorist groups (with the Chammal Operation), the A400M, which can carry 30 tons in 6 hours on a flight between Orléans and N’Djamena in Chad, the C-130H-30, which can carry 7 tons in 8 hours, and the C-130J-30, which can carry 10.5 tons in 7 hours, are all complementary.
Az angolok meg erre:
ForrásThough the A400M is big (37 tonnes total cargo capacity) it is also remarkably 'light on its feet' thanks to 12 main wheels in two six-tyre pairs. This and its capability to operate into smaller airfields, while still carrying a huge load meant that the Atlas made its mark in Operation Ruman. Notes Wg Cdr Horne: “If I talk about Beef Island Airport in the British Virgin Islands, the runway length, it's concrete of course, but about 4,000ft long, and we were able to transport in the order of 20 tonnes, compared to the C-130’s seven or eight tonnes. We love the C-130, but you can't help but draw comparisons.” He added: “I would stress there is that we didn't have to employ any sort of special take-off or landing techniques. Everything was done to the standard that all the crews are trained to, using the same sort of tactics and techniques that we would use here at Brize Norton.”
A KC390-es repülési sebessége még gyorsabb is az A400M-nél olyan 80-90km/h-val, de kevesebb a hatótávolsága a C130-nál.