K
kamm
Guest
Pont ezt irtam feljebb, igen.Valamennyire megértem ezt a kerekes koncepciót. Gondolhat az ember tartalékosokra ilyesmire, de az meg nem lesz akkora, hogy külön vasat kellene rendszeresíteni Nekik (meg idővel lecsuroghatnának hozzájuk a regulárisok részlegesen levedlett dolgai, ha pl. 10-15 év múlva komolyabban felmerülne a 50/57 mm igénye). Amennyiben "belejönnénk a missziózásba", akkor meg pár darab Boxer -t akár bérelhetünk-vehetünk is, ha szükség lenne rá - mint pl. a HMMWV -kat egyebeket (azaz nem széles körben).
A franciáknál két dolgot érdemes figyelembevenni a szárazföldi haderőnemnél ami fontos náluk:
- gyorsreagálás. Véleményem szerint ebben a legjobbak Európában. Egyfelől a regulárisaiknál is, de pl. az idegenlégió is e köré épül. Hagyományos értelemben alapvetően Ők sem "különlegesek" (bár az is van közöttük jócskán), hanem "gyorsreagálásúak",
- expedicíós képesség. Ehhez, ahol Ők érdekeltek, meg a beduinokat meg egyéb Közép- és Nyugat-Afrikaiakat hajkurászni a kerekes cuccaik ideálisak minden szempontból. Jól szállíthatóak, könnyűek - a célnak megfelelnek ...
A Humvee egy outdated PoS, abbol koszonjuk, nem kell. Annal szerintem a kebabos is jobban vedett.
Mondom, lesznek 8x8-ak is, csak nem első körben, figyeld meg. Emlékezz majd a jóslatomra.