Miért, a korabeli reaktív páncélok* milyenek voltak nyugaton?

Korabeli repülőgép fedélzeti PESA radarok?
Korabeli kerámia páncélok harckocsin?
Jah, hogy pont ugyan úgy semmilyenek! Köszönöm!
Fájó pont nektek, hogy valamiben a szovjet az első.
* Izraelben volt ERA....
Nem tűnt fel, hogy szegényített uránból van meg nem mellesleg 25 mm helyett 32 mm vastag? Vajon mi oka lehet ennek....
Most se szólok hozzá és az előbb se szóltam meg azelőtt se.
Tisztelt bíró nő! Lehet ott se vótam!
Értem én, hogy elkötelezett német felsőbbrendűség hívőként magadból indulsz ki.
De elmondom neked ,hogy felénk, hogy működik a dolog:
1. Először a meglévő irodalom alapján összeállítottam az írásom elején lévő RHA egyenérték táblázatott.
2. Fölállítottam egy beesési szög táblázatott (ez is ott van)
3. Megnéztem milyen tankokhoz van műszaki rajzom vagy ábrám.
4. Összefésültem, hogy mire van több forrásból is megerősített adatom az ábrák kapcsán (pontos-e az ábra)
5. Neki álltam számolni.
6. Ellenőrzésként megnéztem a gépemen lévő hivatalos/félhivatalos forrásokat.
7. Elégedett voltam azzal, hogy a számításaim és a forrásaim nagyjából fedik egymást.
Tudom, hogy nem hiszed el, de kurvára nem tudtam, hogy milyen eredmények fognak kijönni!
Te komolyan azt hiszed, hogy volt ami nem lepet meg?
És a részetekről az igazán szánalmas a dologban, hogy a kritikátok csak a németekre vonatkozik (ki is az elfogult? ) és, hogy leálltok vitázni valós USA, Német, Svéd és Orosz ballisztikai tesztekkel...
Mert az, hogy én számolok valamit az egy dolog. Biztos, hogy nem mm pontos! (Nem is lehet amúgy....)
De, hogy ott van a valóság, amiben bele lőnek valamivel valamibe, és te leszarod, mert deutschland über alles ....
És engem vádoltok elfogultsággal, miközben fingotok sincs arról, hogy például nekem mik a kedvenc harckocsi típusaim.
LOL