Feljebb csak 3 mat írtak még le.Semmi más nem definició nincs.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Feljebb csak 3 mat írtak még le.Semmi más nem definició nincs.
Szerintem a Pars 3 azért erős versenyző lehetne.
Találsz arra is éppen elég példát,hogy láncos akad el valahol,vagy sűlyed a mocsárba.De hk kisérethez valóban lánctalpas a jobb.És a haderő/védendő terület nagyságának problémáját csak s hadműveleti mozgékonyság tudja feloldani,vagy egy tömeghadsereg.
Ez ennél összetettebb probléma.A kerék vs lánctalp vitához annyit fűznék hozzá, hogy a kereket az tette elfogadhatóvá, hogy olcsóbb a használata a lánctalphoz képest. Ez a hidegháború tömeghadseregei időszakában elég nyomós érv volt és elég jelentős számban rendszeresítették is mindkét oldalon, leginkább PSZH-nál. Kívételt leginkább az amerikaiak képeztek akiknek nem kellett a kerék és lánctalpasoknál maradtak a PSZH-k terén is (M113).
Ha nem tömeghadseregben gondollkodunk és nem 1000+ számban szeretnénk rendszeresíteni PSZH-t sem, akkor őszintén, nem a lánctalpon spórolnék, hanem lánctalpas PSZH-t rendszeresítenik abból is.
Semennyire.Azzal a két megoldás hátrányait eggyesitedSzerintetek milyen realitása lenne a mai modern harctéren egy féllánctalpas gyalogsági harcjárműnek, csak hogy mindenkinel igaza legyen?
Találsz arra is éppen elég példát,hogy láncos akad el valahol,vagy sűlyed a mocsárba.De hk kisérethez valóban lánctalpas a jobb.És a haderő/védendő terület nagyságának problémáját csak s hadműveleti mozgékonyság tudja feloldani,vagy egy tömeghadsereg.
Külnben szerintem a25 tonna feletti APC/IFV alá már lánctalp dukál.
Ez ennél összetettebb probléma.
Semennyire.Azzal a két megoldás hátrányait eggyesited
A Puma kapcsán majd erre a cégre kell figyelni
-Project System & Management GmbH-
https://www.rheinmetall-defence.com...iaries/psm_projekt_systemmanagement/index.php
A cseheknek ők szállítanának...
Na! Fejtsd ki!Ez ennél összetettebb probléma.
Látom felfigyeltél rá a linken...Számomra újdonság,hogy az A400-ban elfér a Puma, lehet én emlékszem rosszul de mintha nem arról lett volna szó,hogy nehéz terheket (harci technikákat) szállítani képes szállítógépeket vesz a Honvédség?
Látom felfigyeltél rá a linken...[/QUOTE.]
Jol ertem hogy max 1 darabot? Annak mi az ertelme?
Nekem szintén ezt mondták amikor kipróbálhattam a gépet.Cseh Pandur II kezelők mondták pár éve, hogy maga a gép szuper. Talibant kergetni Afganisztánban nagyon jó, de soha nem akarnak vele olyan helyzetbe keveredni, ahol kézifegyveren kívül mással is lőhetnek rájuk. Úgy gondolták, hogy APC-ként kitűnő, IFV feladatokra viszont alkalmatlan, a gyenge védelme miatt. Ők ezt emelték ki. A terepjáró képességről nem esett szó.
Nekem szintén ezt mondták amikor kipróbálhattam a gépet.
Slovak shield 2016
Szerintetek milyen realitása lenne a mai modern harctéren egy féllánctalpas gyalogsági harcjárműnek, csak hogy mindenkinel igaza legyen?
Ló.sztA magyar Audi meg Merci rosszabb minosegu mint a nemet?
Az utolsó féllánctalpas.Szerintetek milyen realitása lenne a mai modern harctéren egy féllánctalpas gyalogsági harcjárműnek, csak hogy mindenkinel igaza legyen?