Ez azert eleg lehangolo. Egy teljes napot eltokoltek vele. (Ok telen hamarabb nyugszik a nap) Az sztem mind1, hogy a jarmu elakadt. Minden jarmunek megvannak a korlatai es ha tulfeszitjuk a hurt akkor elakad es kesz. Nekem az a gyalazatos, amilyen teszetoszanak meg tanacstalannak tunik az egesz csapat ekorul. Siman mint mikor videken elakad egy zsiga es meg tul messze van a traktor vagy a niva es improvizalgatnak korulotte amig odaer?! Erre lenni kene szerintem komoly, pik-pak megoldasnak, felszerelesnek teli korulmenyekre. (Gondolom tudtak mikor kimentek hogy lesz ho. . . )
- Estig tutira kezzel kiashattak volna, ez nem mocsari viz/sar ami visszafolyik (naiv elkepzeles)
- a holancok szinte csak diszkent hatnak. Nekem ugy tunt nem is hatasosak mert elvesztek a gumik mintazataban
- ekkora hoban teherautokon olyan sitalpszeru eszkozt lattam anno a hatso kerekeken (olyan "gozmozdonyosan") ami segitett hoban, puha homkban. Talan meg a "Delta" focimeben is volt olyan
Gondolom eles helyzetben valami lancos mentojarmu huzta volna ki, de azert most is illett volna maskepp megoldani. Nekem ez igy csalodas, de biztos en vagyok szigoru