W
Wilson
Guest
Milyen előremutató APC kontstrukció

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha megveszik es haboruznak vele az annal jobbEz ha jól látom Szenegál, a leendő partnerünk a repcsibizniszben.![]()
Nem ugyan az de tudnak ők meredek dolgokat lerakni az asztalra
Hat de mibol keszult? Azt le is kellett gyurniuk...Milyen előremutató APC kontstrukcióráadásul a cikk szerint ezek kézműves APC-k,és ami kézműves arról köztudott hogy az garancia a minőségre és az egyediségre,Szerintem rendeljünk belőlük vagy 200 db-t,garantáltan egyedi lesz minden egyes db és még egy csomó pénzt is spórolnánk az adófizetők pénzéből,ráadásul ennyi db esetén a magyarországi gyártás is gond nélkül megoldható lenne,így ránézésre tudnánk a képen látható összeszerelési minőséget hozni.
![]()
Sosem tudunk olyan színvonalat hozni hazai légtérbe, mint ami Kanadában van. Ebben tökéletesen igazad van.Nem, szerintem kuuurvára nem kéne sugárhajtóműves kiképzőt venni. Pénzkidobásnak tartom. És attól félek, hogy a hazai képzés minősége olyan messze lesz a kanadaitól mint makó jeruzsálemtől.
Ghána, de tulajdonképpen egyre megy.Ez ha jól látom Szenegál, a leendő partnerünk a repcsibizniszben.![]()
Helikopter kikepzes teremn nem ala van irva a papirA horvatokkal kozoskodesen mar agyaltunk a Gripen topikban, de attol meg az csak az en agyszulemenyem.![]()
Egy dolog olcsón megvenni egy gyàrat, és egy masik dilog nyereségesen üzemeltetni azt...
A nyereséghez ugyebár nem árt ha a cégnek van árbevétele.
Az AV- nak a civil megrendelései bizonyosan elolvadtak mostanában és nem úgy tűnik hogy villámgyors lesz a felpattanás
Katonai vonalon van / lesz az új L39NG ami őszintén szólva nem egy nagy durranàs.
Igen komoly a konkurencia kiképző gép / rendszer vonalon és nem az L39 a favorit.
Teljesen bizonyos hogy az L39 eladásai meg se fogják közelíteni az előd számait.
Az új tulajnak először is egy csomó pénzt kell òntenie a cégbe addig amíg a civil megrendelések magukhoz térnek továbbá finanszíroznia kell az új gép fejlesztését és promóját.
Közben árban Kínával kell versenyeznie különben a civil megrendeléseket is elviszik.
A cég kilátásai finoman szólva sem rózsásak. Erről az üzleti tranzakcióról is messziről üvölt hogy a poliitikai szempontok az elsődlegesek, nem pedig a gazdaságiak
Az gyanús, ami nem gyanús!!!Ebben egyetértek veled, ha megvesszük,kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle,de így elsőre nekem gyanús ez az üzlet.
Ez hihetetlen.Ez a malac jarmu akkora, hogy kilometerekrol ki lehet loni.
Azok a setalgato robocopok meg vegkepp szenzaciosak, olyan szinten mozgaskorlatozottak, hogy korbeszaladhatod oket, akkor sem lesznek kepesek eltalani teged...
...az mar csak hab a tortan, hogy a szemlezo tisztek mind naval uniformisban vannak.=)
.
Az gyanús, ami nem gyanús!!!
Szerintem itt valami kicsit nagyobb szabású lesz felépítve.Nem, szerintem kuuurvára nem kéne sugárhajtóműves kiképzőt venni. Pénzkidobásnak tartom. És attól félek, hogy a hazai képzés minősége olyan messze lesz a kanadaitól mint makó jeruzsálemtől.
Szerintem itt valami kicsit nagyobb szabású lesz felépítve.
Szerintem az NFTC-hez hasonló képzési rendszer lesz beindítva. Jópénzért fogunk pilótát képezni. Mi nem biztos, hogy egy full programot ki tudunk majd használni, de a kelet-európai országokban lesz igény a pilótaképzésre. Előnye, hogy ilyenre PESCO (és esetleg NATO) pénzeket nagyon bőven lehet majd igényelni.
És akkor most szeretnék visszautalni a L-39 topicban történtekre!
Akkor csak halad ez a közös pilótaképzős ügy!
Én mondjuk jobban örülnék a Pilatus PC-21 vonalnak, de ha mondjuk a L-39NG-t akarják 3. szintre rendszeresíteni, az sem rossz. Aztán 4. szintnek meg megveszik a M-346-ot, (a szemlélő úgy is most szemlélte meg Olaszországban). DE lehet, hogy aztán oda meg a dél-koreai kapcsolat fog befutni (TA-50)!
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..