Az BTR-80/A-val el sehogy sem jön ki. A sima 80-asba befér 11 ember, de azok csak szakaszparancsnoki gépek. A szazad parancsnoknak van K-s.Nem lenne jobb a 4 fős tűzcsoport? Tehát a tizenegy fős raj? Ebből a szempontból persze...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az BTR-80/A-val el sehogy sem jön ki. A sima 80-asba befér 11 ember, de azok csak szakaszparancsnoki gépek. A szazad parancsnoknak van K-s.Nem lenne jobb a 4 fős tűzcsoport? Tehát a tizenegy fős raj? Ebből a szempontból persze...
Mi lenne az ideális?
A járműnek mindenhol van parancsnoka, teljesen butaság amit írsz.Ó, itt rettenetes sok variáció lehet!
Egy csomó minden attól is függ, hogy milyen technikai háttér lesz a Lynxben. Meg hogy digitális katonáék mennyire lesznek okosak.
Mert az eddig törvényszerű volt, hogy a raj pk. deszantol is . De vannak olyan helyek, ahol ez nem feltétlen van így.
Ha kiszáll a raj pk., és nem ül a helyére senki, akkor oda a jónevű hunter-killer képesség.
És mint megtudtuk IFV harc esetén a jármű harca a legfontosabb...
Azt nem írta, hogy géppuskás században volt?Olvastam a Hídfő című könyvet a Market Garden hadműveletről.
Ott egy német visszaemlékezik hogy az alegysegenek a vonalàn soha nem tudtak àttörni az angol ejtőernyősök, mert minden németnek MG-42 ese volt... Normandiai visszavonulás soràn szedték össze. Gyalogmenetek soràn talicskàban hordtàk a lőszert meg a felszerelést...
Persze nem akarom hogy most is ez legyen. A gamma biztos gyàrtana Kommondor talicskàt...
Pe
Az is egy megoldás. Van értelme, de akkor nem lenne jobb egy három fôs támogató (gpu+CG) és egy négy fős tisztán lövész tűzcsapat?Én simán egybe raknám.
Lynx meg az új 8x8 a realitás most.Az BTR-80/A-val el sehogy sem jön ki. A sima 80-asba befér 11 ember, de azok csak szakaszparancsnoki gépek. A szazad parancsnoknak van K-s.
Nem lehet 3. A géppuska 2 emberes meg a CG is. Nem jön ki a matek.Az is egy megoldás. Van értelme, de akkor nem lenne jobb egy három fôs támogató (gpu+CG) és egy négy fős tisztán lövész tűzcsapat?
De azt nem tudjuk hán fő lesz a deszant, csak azt, hogy hány fér bele.Lynx meg az új 8x8 a realitás most.
Azt nem írta, hogy géppuskás században volt?
Bocsi.Szelektáltam a Download mappát és ráakadtam.
A tanulságot azért mindenki le tudja vonni akinek megy a 3. osztályos matek, nincs mit rajta magyarázni.
Hosszú tartalmas esték várhatóak...Csak ez a topic 5500 oldalnál tart - mission impossible!
Nehezen tudom elképzelni amit ír. A sima gyalogos stakaszokban 1 rajnak 1 géppuskája volt amit 3 ember kezelt. Ha csak a kezelőkből indulunk ki akkor sem lehetett mindenkinek géppuskája.Nem. Sima gyalogos szakaszban volt. A market gardenben haditengerészekkel meg repülőgép szerelőkkel harcoltak...
Te 2013-ig visszamenőleg mindent elolvastál, mi?Hosszú tartalmas esték várhatóak...
Bocs, csak út közben vagyok, és folyamatában reagálok.Igen javítottam is.
Hálátlan!Bocsi.
Azt hittem az egyértelműen evidens dolgon kívűl valami másra is ki akarsz lyukadni.
Jaja! De nem is most kezdtem...Te 2013-ig visszamenőleg mindent elolvastál, mi?
Én inkább maradok annál, hogy követem az aktuális dolgokat abban néhány témában, ami érdekel - leginkább magyarországi fejlesztések. A múlt meg múlt marad...Jaja! De nem is most kezdtem...
De olvass! Csupa nagybetűvel íródott hidd el! Ez az 5500 oldal semmi! Egy kakantás alatt elmegy, a képeket ne nézegesdÉn inkább maradok annál, hogy követem az aktuális dolgokat abban néhány témában, ami érdekel - leginkább magyarországi fejlesztések. A múlt meg múlt marad...
Előbb-utóbb kellően up-to-date leszek.
Gondolom ez azért lehetséges mert egy háborúban felbomlik a hadrend ide-oda csapódnak emberek, igaz??Nem. Sima gyalogos szakaszban volt. A market gardenben haditengerészekkel meg repülőgép szerelőkkel harcoltak...