Az BTR-80/A-val el sehogy sem jön ki. A sima 80-asba befér 11 ember, de azok csak szakaszparancsnoki gépek. A szazad parancsnoknak van K-s.Nem lenne jobb a 4 fős tűzcsoport? Tehát a tizenegy fős raj? Ebből a szempontból persze...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az BTR-80/A-val el sehogy sem jön ki. A sima 80-asba befér 11 ember, de azok csak szakaszparancsnoki gépek. A szazad parancsnoknak van K-s.Nem lenne jobb a 4 fős tűzcsoport? Tehát a tizenegy fős raj? Ebből a szempontból persze...
Mi lenne az ideális?
A járműnek mindenhol van parancsnoka, teljesen butaság amit írsz.Ó, itt rettenetes sok variáció lehet!
Egy csomó minden attól is függ, hogy milyen technikai háttér lesz a Lynxben. Meg hogy digitális katonáék mennyire lesznek okosak.
Mert az eddig törvényszerű volt, hogy a raj pk. deszantol is . De vannak olyan helyek, ahol ez nem feltétlen van így.
Ha kiszáll a raj pk., és nem ül a helyére senki, akkor oda a jónevű hunter-killer képesség.
És mint megtudtuk IFV harc esetén a jármű harca a legfontosabb...
Azt nem írta, hogy géppuskás században volt?Olvastam a Hídfő című könyvet a Market Garden hadműveletről.
Ott egy német visszaemlékezik hogy az alegysegenek a vonalàn soha nem tudtak àttörni az angol ejtőernyősök, mert minden németnek MG-42 ese volt... Normandiai visszavonulás soràn szedték össze. Gyalogmenetek soràn talicskàban hordtàk a lőszert meg a felszerelést...
Persze nem akarom hogy most is ez legyen. A gamma biztos gyàrtana Kommondor talicskàt...
Pe
Az is egy megoldás. Van értelme, de akkor nem lenne jobb egy három fôs támogató (gpu+CG) és egy négy fős tisztán lövész tűzcsapat?Én simán egybe raknám.
Lynx meg az új 8x8 a realitás most.Az BTR-80/A-val el sehogy sem jön ki. A sima 80-asba befér 11 ember, de azok csak szakaszparancsnoki gépek. A szazad parancsnoknak van K-s.
Nem lehet 3. A géppuska 2 emberes meg a CG is. Nem jön ki a matek.Az is egy megoldás. Van értelme, de akkor nem lenne jobb egy három fôs támogató (gpu+CG) és egy négy fős tisztán lövész tűzcsapat?
De azt nem tudjuk hán fő lesz a deszant, csak azt, hogy hány fér bele.Lynx meg az új 8x8 a realitás most.
Azt nem írta, hogy géppuskás században volt?
Bocsi.Szelektáltam a Download mappát és ráakadtam.
A tanulságot azért mindenki le tudja vonni akinek megy a 3. osztályos matek, nincs mit rajta magyarázni.
Hosszú tartalmas esték várhatóak...Csak ez a topic 5500 oldalnál tart - mission impossible!
Nehezen tudom elképzelni amit ír. A sima gyalogos stakaszokban 1 rajnak 1 géppuskája volt amit 3 ember kezelt. Ha csak a kezelőkből indulunk ki akkor sem lehetett mindenkinek géppuskája.Nem. Sima gyalogos szakaszban volt. A market gardenben haditengerészekkel meg repülőgép szerelőkkel harcoltak...
Te 2013-ig visszamenőleg mindent elolvastál, mi?Hosszú tartalmas esték várhatóak...![]()
Bocs, csak út közben vagyok, és folyamatában reagálok.Igen javítottam is.
Hálátlan!Bocsi.
Azt hittem az egyértelműen evidens dolgon kívűl valami másra is ki akarsz lyukadni.![]()
Jaja! De nem is most kezdtem...Te 2013-ig visszamenőleg mindent elolvastál, mi?![]()
Én inkább maradok annál, hogy követem az aktuális dolgokat abban néhány témában, ami érdekel - leginkább magyarországi fejlesztések. A múlt meg múlt marad...Jaja! De nem is most kezdtem...![]()
De olvass! Csupa nagybetűvel íródott hidd el! Ez az 5500 oldal semmi! Egy kakantás alatt elmegy, a képeket ne nézegesdÉn inkább maradok annál, hogy követem az aktuális dolgokat abban néhány témában, ami érdekel - leginkább magyarországi fejlesztések. A múlt meg múlt marad...
Előbb-utóbb kellően up-to-date leszek.![]()
Gondolom ez azért lehetséges mert egy háborúban felbomlik a hadrend ide-oda csapódnak emberek, igaz??Nem. Sima gyalogos szakaszban volt. A market gardenben haditengerészekkel meg repülőgép szerelőkkel harcoltak...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..