Végre más is kezdi észrevenni azokat a dolgokat ,amiket már régebben felvetettem itt és más topikokban is! Az olasz és török technika is tökéletes lenne a Honvédség számára szerintem. Szintén említettem már, az olasz C1 Ariete harckocsit. Nem rossz anyag az sem. Nem tudom ,hogy mennyire aktuális még a felszereltségi szint:

Olyat hallottam ma egy a logisztikai központ ellátó alosztályán dolgozó illetőtől, hogy hamarosan csapatpróbára kerül nálunk pár M119-es tarack rendszeresítési szándékkal. Továbbá ami biztos hiteles, hogy rendszeresítettük a M19-es automata gránátvetőt, ezekből már van náluk jópár raktáron.
Reméljük a tüzérség feltámadását urak![]()
Üdvözlöm az Urakat. Új vagyok a fórumon, de becsülettel végigolvastam és nagyon sokat tanultam tőletek. Majd bedobom én is a javaslataimat a közösbe.

Mivel a D20-asok maradékának az üzemideje is hamarosan lejár a semmihez képest bőven előrelépés. Arról nem is beszélve, hogy sajnos a D20-asokhoz már nincs alkatrészünk sem :/
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..