nem azt mondom, hogy minden rossz, de a nagy számok törvénye itt erősen játszik. Németországban is gyakran mondtam magamban, basszus, hogyan tudnak ezek gázturbinát gyártani?
Vannak nagyon jó mérnök itt is, csak ahogy észrevettem, 1 nagyon jóra jut 10 OKJ-s. Másrészt errefelé (sem) divat, hogy mondjuk egy hegesztőmérnök tud hegeszteni vagy egy anyagmérnök tud szilárdsági ellenőrzést csinálni. Mivel sok az ember, szét van aprítva a feladat és mindenkinek le van írva, mit kell csinálnia.
Kisebb palota-forradalom volt az év elején (mármint az európai időszámítás szerinti év elején), hogy nem írtam le nekik, mit kell csinálni egy gyártásközi ellenőrzés során. WTF!? Kimész, megnézed a gyártót, van a fő ellenőrzési pont, majd megnézed a nekünk gyártandó cuccokat a gyártásban, ha valami gáz, akkor lefényképezed meg megnézed a kritikus elemek műbizonylatait, hegesztők papírjait, hőkezelési cuccokat.
Írjam le, hogy hol és mit kell megnézni. Na elmészámajókurvanyádba. Szóval most az van, hogy kaptak 8 nap gondolkodási időt (ez Holdújév "szabadsága"), találják ki, hogy szerintük mit kéne ellenőrizni, majd ezek alapján eldöntöm, hogy ki marad - mivel a csapat zöme próbaidős. Mondtam nekik, elmúlt a karantén, lehet menni állásinterjúkra, ne kötelező itt dolgozni. Ha maradsz, akkor gondolkozol és nem a "nincs leírva és nem tudom mit kell csinálni"-t játszod, de azért felnőttektől már hadd várjak el némi önállóságot azon a területen, ahol mindenkinek minimum diplomája van.
Ez nem az a projekt, ahol van idő elmagyarázni újra, mi is az a vas-szén-állapotábra, meg miért nem csavarozzuk fel a rézből készült testelést nikkel-ötvözetre és miért fontos egy 250mm vastag reaktorövet előmelegíteni hegesztés előtt. Azt is nehezen fogadom el csak úgy, hogy ezeket le kell oktatni a gyártóknak, de hogy ezt a csapatomban is el kelljen megint játszani, azt már nem. Majd megtanulják azt is, hogy behívnak az állásinterjúra és nem önéletrajz alapján vesznek fel a HR-s lánykák embereket.