Öööö, esetleg olvasod a HTKA-t? Olyan orosz fanhullámság van itt pár éve, hogy az valami iszonyat... Ezek után valahol vicces számon kérni a politikai elfogulatlanságot attól, akit "kicsit" megszopattak az előző rendszert talpanyaló köcsögei...<blockquote rel="zsolti">
Ezzel semmi baj nincsen, szíve joga. Nyilván szakember, és van az átlag embernél jóval nagyobb rálátása a repülésre, és a mögötte lévő technológiára. Az is egyértelmű, hogy akik megtalálták a linkelt fórum alatt, bohócok. Az viszont, ahogy kinyilatkoztat Kővári dolgokat sokszor elfogultan, az azért néha vérlázító, s pont az újságírás LENNE az egyik olyan dolog, ahol nem kéne belevinni az ember saját érzelmeit és világnézetét a munkájába, s mondjuk úgy, hogy Ő ehhez nem tartja magát, még kicsit sem. Tudnék linkelni cikkeket tőle, amelyek a legalapvetőbb morális követelményeket sem érik el, de ígérem nem fogok, annál még az én időm is drágább, meg amúgy sem lenne értelme, akik hasonlóan látják ezt mint én, azok úgy is tudják hogy miről van szó, akik meg imádják olvasni, hogy ami US az "lovely-jubbly", ami Szovjet-Orosz eredetű az meg egy kalap szar, ja és születendően gonosz is, meg agresszív természetesen, azok meg úgy is rá és a cikkeire fognak elélvezni ezután is...
Kővári nem írt olyat, hogy az orosz az kalap szar. Csak pl. valahol vicces, hogy az n+1-ik Sz-300-tól és más orosz SAM-től sokan maguk alá piszkítanak csodálatukban, miközben talán meg kellene nézni, hogy a Patriottal párhuzasan fejlődött. Ezen felül az Sz-300 alapkoncepciój kezd elavulni. A jövő a NASAMS szerű rendszereké ameddig nem cél a TBM feletti BM elhárítás. A rávezető állomás nélküli SAM rendszer gyakorlatilag SEAD-elhetetlen a klasszikus módszerekkel...
</blockquote>
Olvasom a HTKA-t. Van Orosz fanhullámság, meg van ennek a kiegyensúlyozására Ulippo, Kalapacs, Formosa, TE jómagad és még sokan mások. Én abszolút azt látom, hogy pro és kontra vannak elfogult hülyék, sima szimpatizánsok, és olyanok is, akik azért amennyire egy egyébként szubjektív emberi lény lehet, objektív szemlélődők. Valamint ami a legfontosabb, az az, hogy a felsorolt elfogult urak közül egyik sem SZAKÚJSÁGÍRÓ, hanem mint magán ember, ír egy fórumra. Ez nálam teljesen más kategória, mint amikor valaki neten és nyomtatott sajtótermékben ír olyan cikkeket, mint pl. ami Kővárinak az Oroszok szíriai beavatkozásáról sikeredett. Az egyébként hogy ért hozzá, tény. Te is értesz hozzá, ez is tény. Ettől függetlenül, mivel a TÉMA a korszerű haditechnika, ott azért szerintem sokszor inkább ingoványos a talaj, nincs biztos 100% info, ha nem kellő önmérséklettel ír az ember, és beleviszi a saját MEGGYŐZŐDÉSEIT, vagy a saját világnézetét, és még komolyan is veszi magát, abból általában jó nem szokott kisülni. Neked itt elnézik sokan, mert teljesen jó szándékból, és ingyen csinálod. Kővári ebből él, dedikált újságíró, tőle azért én több objektivitást várnék, és várok is el. Ezzel a véleményemmel tudom hogy nem vagyok egyedül, de azt is tudom, hogy sokan most ezért is anyázni fognak, de ezzel sincs semmi baj, ez is így van jól!