Beszélgető

Miért haragudott meg Hofi Géza Vitray Tamásra? Érdemes megnézni a fotót az elején. Szóval, én elismerem, hogy voltak a Kádár rendszernek jó dolgai is, még akkor is, ha amúgy, gyűlölöm a kommunistákat (nem, nem nyitok szemantikai vitát a de azok nem is kommunisták voltak című kommunista hazugságról). Azonban ez a könyv azért elmegy ám a picsába. Mosdatni a kor legszarosabb nyelvű kiszolgálóit, még akkor is, ha saját maguk közül való írta, egy olyan arculcsapása az egész rendszerváltásnak amilyet jobb helyeken helyből küldenének el melegebb éghajlatra. Az akkori TV-ben csak olyanok dolgozhattak akik megbízhatóak voltak, nincs olyan, hogy de én ellenzéki voltam ám, nem, onnan senki. Ahogy a munkásőrségből, vagy a párt felső vezetéséből sem. A szakszervezetek főemberei is mind egy szálig ide tartoznak.

Egy "humoros" Gálvölgyi, vagy egy "tudós" Vágó akar mesélgetni azokról az időkről? Szerencsétlen Rózsa talán az egyetlen aki iránt némi szánalmat érzek, aki tudja a személyes történetét az tudja miért, de a többiek? Okádék banda. Kedélyesen mesélgetni Komlósról, meg Hofiról? Ész megáll.

Igen, London az egyik legmocskosabb város, a 2009es London szégyenkezett volna az 1996os Albánia mellett. A másik meglepően koszos hely USA, és én a gazdag és civilizált helyen voltam, New Englandben.
Angliában vannak szép helyek, gyönyörű parkok, kastélyok, tengerpartok. Ám a városok (kicsik és nagyok is), hát azok bizony szemetesek, koszosak és ápolatlanok. Lehet, hogy lent délen ez másként van, de itt keleten, meg északon tuti, hogy ez a valóság.

• Tetszik
Reactions: aquarell
Iránban forradalom van, Kínából meg katonai hatalomátvételről jönnek hírek. Ehhez képest a hazai sajtó...

Én olvasom a nyugati szabad sajtóban hogy már Putyin harmadik testdublőre is terminális rákbeteg és/vagy Parkinsonos… a negyedik testdublőrét viszont az elégedetlen tábornokai fogják likvidálni a sorsdöntő harkovi offenzíva miatt.

a3HEeU1.png

Kérdezném, hogy esetleg van valakinek ilyen kártevőriasztóval tapasztalata?! Megéri?! Vagy átverés?! Előre is köszi!

• Vicces
Reactions: Kim Philby
Nem tűnt még fel, hogy az angol a világnyelv? Lehet ennek a ténynek hátat fordítani vagy küzdeni ellene, csak nincs értelme.
Amúgy ez az amit sose fogok megérteni. Igen, mindenki tisztában van vele, hogy az angol egy világnyelv. Én is bírom. De ettől miért kéne elfelejteni magyarul? Vagy miért lenne helyes, egy magyar kifejezés helyett az angolt használni?

Határeset. Van ami működik, de pl az egerek inkább csak nyugtalanok lettek. Ami mondjuk segített a levadászásukban
Hát nekem eger ellen kellene! Kertes házban lakunk így a téli időszakban elkerülhetetlen hogy a garázsba meg szerszámosba ne fészkeljék be magukat! Az lenne a jó, ha valóban távol tartaná őket! Köszi a választ!

Hát nekem eger ellen kellene! Kertes házban lakunk így a téli időszakban elkerülhetetlen hogy a garázsba meg szerszámosba ne fészkeljék be magukat! Az lenne a jó, ha valóban távol tartaná őket! Köszi a választ!
Amúgy a hangsúly azon van, hogy nekem ez a tapasztalatom egy bizonyos típussal. Lehet, hogy amit te néztél ki valóban távol tartja.
Illetve a mi helyzetünk (az egerek már beköltöztek a helyszínre, amikor vettük) más mint a távoltartás.

Amúgy a hangsúly azon van, hogy nekem ez a tapasztalatom egy bizonyos típussal. Lehet, hogy amit te néztél ki valóban távol tartja.
Illetve a mi helyzetünk (az egerek már beköltöztek a helyszínre, amikor vettük) más mint a távoltartás.
Hát én konkrétan ezt néztem ki van ennél drágább is meg olcsóbb is! Ez 7000 Ft és 3 db-os a készlet! Nem értek hozzá és olvastam ilyen-olyan hozzászólásokat is!

Ha már én is büszke erdélyi kopó gazda vagyok, akkor engedjétek meg, hogy ezt a két rövid ismertetőt megosszam veletek. :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.