Emiatt nálam nincs update semmire. Éves vagy több éves késéssel frissítek, mert az új driverek hülyeségei így elkerülhetőek.Egy gtx770m videokártyám van és win 8.1. Először is a geforce experience egy rendszerfrissites után le törlődött. Aztán újraraktam, és jó volt 2 hétig. Ma gfe meg egyfolytában kirakja hogy van le tölthető frissítés. Már vagy 20 frissítés le töltöttem de még mindig van és ahogy nézem mindig ugyanazokat tölti le. A Windows nem engedi használni a video kártyámat code error 43 ami sokminden lehet, de mikor lefutattok egy diagnosztikát mindent rendben talál.Csak a paraméterekben van a kis felkiáltójel. Kezd telelenni a tököm. Hetek óta először lett volna egy órám a Wargame red dragonra![]()

pedig már beszéltünk is rólaEmiatt nálam nincs update semmire. Éves vagy több éves késéssel frissítek, mert az új driverek hülyeségei így elkerülhetőek.
ui. Nem is tudtam, hogy tolsz WG-t.![]()
mostanában az időm kevés hozzá 2 kis kölyökkel a nyakamban. De amúgy a legjobban eltalált taktikai játéknak tartom, nagyon szeretem. csak ez van a gépemen
3. részEz melyik filmből is van?? Vissza a jövőbe??
Borzalmasan életű lett a végeredmény. jó makett, jó látószög és nagy FPS felvétel és lassítás volt mai CGI sem tudná ezt megoldani talán költséghatékonyan.
Portugálián megdöbbentem.Érdekes térkép, melyik országban mikor hajtották végre az utolsó halálbüntetést.
![]()
Én meg el sem hiszem.1800as években egymást érték a belviszályok,75ig Salazar diktatúrája volt hatalmon,bukása elött 15év gyarmati háború.Kötve hiszem,hogy senkit nem végeztek ki ezalatPortugálián megdöbbentem.

Nemtudom érdekel e valakit, de sikerült megoldanom a problémát, megosztom veletek hátha egyszer valakinek a hasznára válik. Utánaolvastam neten hogy mi lehet a gond, mi lehet a megoldás a code error 43 rá és végül egy megoldás bevált. Először is ellenőriztem minden frissítést, minden okés volt. Dezaktivâltam à kártyát, aztán aktiváltam a kártyát, a képernyő egyből elsötétedett mert ugye error 43. Kikapcsoltam a gépet az on/off gombbal. (ez ugye nem tesz jót) Aztán bekapcsoltam és láss csodát minden faszán működik. Rengeteg hasonló problémáról olvastam az NVIDIA kártyákkal, frissítésekkel.Egy gtx770m videokártyám van és win 8.1. Először is a geforce experience egy rendszerfrissites után le törlődött. Aztán újraraktam, és jó volt 2 hétig. Ma gfe meg egyfolytában kirakja hogy van le tölthető frissítés. Már vagy 20 frissítés le töltöttem de még mindig van és ahogy nézem mindig ugyanazokat tölti le. A Windows nem engedi használni a video kártyámat code error 43 ami sokminden lehet, de mikor lefutattok egy diagnosztikát mindent rendben talál.Csak a paraméterekben van a kis felkiáltójel. Kezd telelenni a tököm. Hetek óta először lett volna egy órám a Wargame red dragonra![]()
Voltak nála ürgebőrbe vart fémkazetták?
Sziasztok miert nem lehet a kantinba irni?
Talaltam egy erdekes videot..
Ha ez így van ahogy a hölgy állítja az sok mindent megmagyaráz. Én elképzelhetőnek tartomSziasztok miert nem lehet a kantinba irni?
Talaltam egy erdekes videot..
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..