Beszélgető

Egy gtx770m videokártyám van és win 8.1. Először is a geforce experience egy rendszerfrissites után le törlődött. Aztán újraraktam, és jó volt 2 hétig. Ma gfe meg egyfolytában kirakja hogy van le tölthető frissítés. Már vagy 20 frissítés le töltöttem de még mindig van és ahogy nézem mindig ugyanazokat tölti le. A Windows nem engedi használni a video kártyámat code error 43 ami sokminden lehet, de mikor lefutattok egy diagnosztikát mindent rendben talál.Csak a paraméterekben van a kis felkiáltójel. Kezd telelenni a tököm. Hetek óta először lett volna egy órám a Wargame red dragonra:confused:
Emiatt nálam nincs update semmire. Éves vagy több éves késéssel frissítek, mert az új driverek hülyeségei így elkerülhetőek.

ui. Nem is tudtam, hogy tolsz WG-t. :)

Emiatt nálam nincs update semmire. Éves vagy több éves késéssel frissítek, mert az új driverek hülyeségei így elkerülhetőek.

ui. Nem is tudtam, hogy tolsz WG-t. :)
pedig már beszéltünk is róla;) mostanában az időm kevés hozzá 2 kis kölyökkel a nyakamban. De amúgy a legjobban eltalált taktikai játéknak tartom, nagyon szeretem. csak ez van a gépemen:)

40401456_1853425401372453_7084025818577371136_n.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Unidentified swimming object...:rolleyes:
Búvárra tippelek,olyan kis villanyos vontatóval,mert elég gyors volt, esetleg szivárgott a palackja is mert volt bubi is bőven.
Esetleg egy eltévedt posseidon nuki torpedó,rossz koordinátákat kapott,washingtont keresi. :p

Egy gtx770m videokártyám van és win 8.1. Először is a geforce experience egy rendszerfrissites után le törlődött. Aztán újraraktam, és jó volt 2 hétig. Ma gfe meg egyfolytában kirakja hogy van le tölthető frissítés. Már vagy 20 frissítés le töltöttem de még mindig van és ahogy nézem mindig ugyanazokat tölti le. A Windows nem engedi használni a video kártyámat code error 43 ami sokminden lehet, de mikor lefutattok egy diagnosztikát mindent rendben talál.Csak a paraméterekben van a kis felkiáltójel. Kezd telelenni a tököm. Hetek óta először lett volna egy órám a Wargame red dragonra:confused:
Nemtudom érdekel e valakit, de sikerült megoldanom a problémát, megosztom veletek hátha egyszer valakinek a hasznára válik. Utánaolvastam neten hogy mi lehet a gond, mi lehet a megoldás a code error 43 rá és végül egy megoldás bevált. Először is ellenőriztem minden frissítést, minden okés volt. Dezaktivâltam à kártyát, aztán aktiváltam a kártyát, a képernyő egyből elsötétedett mert ugye error 43. Kikapcsoltam a gépet az on/off gombbal. (ez ugye nem tesz jót) Aztán bekapcsoltam és láss csodát minden faszán működik. Rengeteg hasonló problémáról olvastam az NVIDIA kártyákkal, frissítésekkel.

Sziasztok miert nem lehet a kantinba irni?
Talaltam egy erdekes videot..

• Tetszik
Reactions: Lator

Mert Mac ma újra lezárta. Azt hiszem joggal, tekintetbe véve azt is, hogy az új hozzászóló (Closed Society) ugyanott folytatta, ahol Mac korábban abba hagyatta az egészet.

Ha ez így van ahogy a hölgy állítja az sok mindent megmagyaráz. Én elképzelhetőnek tartom