Ako majd még csiszolok ezen a képregényes módszeren,mert még nem elég tökéletes.A Himnuszunk olyan amilyen - nekünk egyelőre megfelel. Tudjuk milyen, de legalább nem egy "bimm-bumm" klisétenger. Továbbá úgy vigadunk, ahogyan nekünk tetszik - mi sem szólunk bele, hogy más hogyan teszi (meg a himnuszába se). Azért helyiértéken kezeljük ... Nem e miatt tartunk ott ahol és nem is e miatt emelkedünk fel, ha úgy lesz ...
Megmondom őszintén a "Misa maci" -ra alapvetően tojok magasról (érdekesen hangzik pont ebben a topikban, de ...). Amíg ott van ahol van, addig pont jó helyen van ... Ahol kénytelenek vagyunk velük ügyezni, ott ezt megtesszük. Persze szívesebben mondanám, hogy tojok én a kőolaj, földgázukra meg atomerőművükre is, de sajnos ez(ek) sem mennek önerőből. Evvan ... Én is sajnálom ...
Ahogy egyetértek azzal, hogy nem reális egy ukrán támadás pl. ellenünk - úgy pont ugyanezen logika alapján nem tartok reálisnak egy nyugat elleni orosz támadást sem. Az erőegyensúly nem a "Misa maci" -nak kedvez. Atomháborút meg Ők sem akarnak ... Továbbá egyéb okát sem látnám. Mi kellene Nekik nyugatról? Gender meg arab feliratok az autópályákon? Nem, nem hiszem. Nekik igazából a lóvé kell meg esetleg némi technológia. Ez meg nem fog menni, ha éppen hadban állnának a NATO -val például ...
Egyébként fun fact, hogy "a bolsevik stillusú autokrácia és a bizánci despotizmus" -ból amennyiben vigyázó szemeinket nyugat felé vetjük, akkor arrafelé mostanában mintha kicsivel többet találnánk ezekből, mint kb. a bárhol máshol ...Ugyanakkor ez már messzire vezetne ...
Egyébként a "képletes hangulat" bejött - ment is a like ...
A nyugaton momentán egy hedonista őrület tombol.Van rá pénzük és idejük,hogy olyan hülyeségakkel foglalkozzanak,mint a gender klozett.(különben maga a gender szak egy komoly tudomány,a társadalomtudomány egy alágazata.A nemi szerepek társadalmakban és korokban változó helyét és viszonyait vizsgálja.Mivel elötte sose hallottam róla,ezért utána néztem,mi a fene az a gender szak).Kb ugyanolyan időszakos divathülyeség,mint a hippi örület volt.
Ismerve az orosz hibridhadviselés elméletét (ami különben se nem új,se nem orosz,ősidők óta ismert módszer,csak a technológia változott,fejlődott),BLM és LMBTQ agressziv megnyilvánulások mögött lehet akár FSZB aknamunka is.(Lenint a császári német titkosszolgálat támogatta,KGB meg a terrorcsoportok mellett mindenféle ilyesféle társadalmi felforgató csoportot is támogatott).Valódi társadalmi támogatottság nincs ezek mögött a hülyeségek mögött.Majd kifullad és elmúlik,mint a trapéznadrág meg a nyloning divatja.
Sokkal nagyobb probléma a népesség kicserőlédése.Ez viszont nem spéci nyugati probléma.Oo-ban ugyanúgy fogy az orosz,és itthon is fogy a magyar-folyamatosan nő a cigányság részaránya,ami egy másik kultüra térhóditása.Plusz valójában pártunk és államunk hoz be vendégmunkás migráncsokat,alapvetően szintén kulturidegen népelemeket.
Szerintem ezért a jóléti állam felel.Azthiszem Hayek jósolt ilyesmit,mivel az állami jóléti rendszerek élkényelmesititk a népet,és megölik a társadalmi vitalitást .
Szóval van baj csőstűl,csak tudni kéne rangsorolni,hogy mi a veszélyes betegség,és mi a múló nátha.
Ugyanakkor ez már messzire vezetne ...

)
)