De az ágyú igazi gondja,hogy nincs lőszerválaszték.Van HE,meg ATGM,és jónapot.Kéne még kartács,shrapnel,HEAT,HESH,füst,világitó,manapság már nem ártana valamelyik légvédelmi üzemmóddal
Nem olvastad el amit beraktam forrásokat....
Több féle repesz lőszer van!
Van a régi, ami lényegében azonos a T-54/55-ben használttal, ez azért jó mert annyi volt belőle, mint a szemét.
A másik amit linkeltem rádiós közelségi gyújtós, a levegőben robban. Ezért képes 200 helyet 600 nm-t beszórni. Meg nem mellesleg elvi síkon légi járművekre is lehet vele lőni. (A gyújtó miatt, de ez több okból is inkább elvi lehetőség)
Az ATGM meg minden páncélozott cél ellen megfelelő.
Kartács lőszerre nincs szükségük, gyalogság ellen ott géppuska+ a 30 mm-s gépágyú!
Légi célok ellen is inkább a 30 mm-s gépágyú van.
HESH lőszer okkal nincs. Ugyanis a könnyű célokat szétkapja a gépágyú, a bunkereket meg szétkapja a rakéta.
Füst meg világító gránát meg a tüzérség dolga, nem az övék.
HEAT lőszer szintén butaság az ATGM mellet. Ugyanis semmi pluszt nem ad, de legalább semmit sem találsz el vele, mivel rövid csővű, alacsony nyomású ágyúról beszélünk.
A legtöbb dolog amit számon kérsz, szerintem hót felesleges.
Amire nem elég a repeszlőszer vagy az ATGM arra ott van a gépágyú!
Nem véletlenül elégedettek a BMP-3-al a katonák a fronton. Könnyű harckocsiként ez egy jól össze rakott csomag.
Már csak a kiegészítő páncélzatot kellene fölrakosgatniuk és lenne öröm és boldogság.