A jogi lehetőségük megvan és a pénzügyi is.A belügy külön szervezet és van nekik olyan hogy Gazdasági Főosztály ahol döntenek az összegekről.Is-is. Még, ha holnap megváltozna az egész jogi környezet, attól szerinted több pénz jutna lőkikpézésre...
Tessék reklamálni a Társaság a Szabadságjogokért, Helsinki Bizottság, és az összes többi jogvédő "civil" szervezetnél akik feljogosítva érzik magukat minden rendőri, hatósági aktus majdhogynem kizárólagos vizsgálatára .... Kivéve persze azokat amelyek a fenntartóik politikai ízlésvilágába beleütköznek .. Tele vannak ügyvédekkel akik aztán iratbombákat zúdítanak bárkire, "nácifasiszta" kitétellel ... (free Ahmed .... ) (de 2006, lovasroham, szemkilövés nuku tiltakozás, az jogszerű ...)Nem használni, ELVŐVENNI sem merték a rendőrök régen.
Remek. És mikor áll le a stadionépítés? Ja, arról sem olvasol sehol, hogy a rezsicsökkentés miatt olyan szinten visszavették a karbantartást, hogy lehet megkötni a fogadásokat, hogy 5 vagy 6 év múlva jönnek el majd a megye vagy ország szintű blackputok... Addigra elfogy a "vas" tartaléka a rendszernek...
Te valami elvakult naracsos fan vagy? Vagy mi a tököm...?
Azt nem tudom megmondani mikor áll le, személy szerint én se nagyon vagyok oda érte. A karbantartásról csak az egyik volt cégemtől - vízművek - van infóm, ott minden működik rendben. Nem dúskálnak, de megoldják. Nem rosszabbul, mint amikor multi kezében voltak a dolgok.
Leírtam néhány pénzügyi tényt, mit mire dob a költségvetés jövőre. Nem tudom mi ebben a "narancsos fan"-ság, "vagy mi a tököm ..."