1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Gasztronómia, étel-ital dinomdánom

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - molnibalage által indítva @ 2018. szeptember 13..

 1. papajoe

  papajoe Well-Known Member

  Babák,olyan házikolbászt vettem tegnap,hogy ma a tranzitban bele kellett nyúlnom az ellátmányt tartalmazó bőröndbe,és diszkréten,a ferihegyi legnagyobb kijelző előtt,leültem,és egy 30centis darabkát betoltam az arcomba,nem volt kenyér,így kényszerből a kolbászos szendókkal kellett felütnöm.
  Az utazó közönség reakcióját mindenki fantáziájára bízom...:D
   
 2. megazez

  megazez Well-Known Member

  Hát ez nekem is nagy problémám, régebben szerettem a rántott löncsöt, amit ma kapsz a boltban nem lehet kirántani mert szétesik, de ez csak 1 a sok közül.
  Kis extra a probléma megfejtésére: ahol az eddigi életem jelentős részét éltem, abban a kis városkában ismerjük a helyi cukrászt, Ő elmondta a frankót, hogy miért szar minden, amióta EU-s "törvények" "szabványok" vannak, úgy le van szabályozva, hogy egyszerűen lehetetlen normális alapanyagokat használni, minden úgy van kitalálva, hogy egyszerűbb és jóval olcsóbb legyen az előre legyártott porokkal készíteni a lehető legtöbb árút. Abszolúte senkit nem érdekel, hogy íztelen/műízű a cucc, erre van kihegyezve a szabályozás.
  Kapucínerre meg tippelni tudok, kihagyják a valódi cukrot mert az káros és helyette valami kémiai sz@rvihart kevernek bele édesítő néven, még kávé helyett kávé aroma stb...
   
  fapp_supervisor and antigonosz like this.
 3. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member  Kipróbáltam, egyszerű és nagyon jó. Aki akarja a végén nyomja össze a húsgombócot, úgy könnyebb a tésztával keverni.
   
 4. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Nem is tudom, hogy van kéne tenni? A humor, meg a szép nős topikba is elmenne.
  Ennyire béna főzős videót még életemben nem láttam. A csaj mintha nem a saját kezeit használná, hanem csak kölcsönkérte őket valakitől.
  De lehet pont ezért válik viccessé az egész.
   

Ezen oldal megosztása