Mi vaaaan??? Még olvasni sem tudsz?
Ezt írtam:
"Mondok most neked egy újdonságot, hogy tanulj is valamit: Egyik ábrán sincs NERA!"
Szerintem neked kellene utánanézned mi is az a NERA... A leghalványabb fogalmad nincs róla... Főleg miután ilyeneket írsz:
Itt van, tanulj! (bár le merném fogadni, miután meglátod honnan van, rá sem kattintasz... pedig tele van forrásokkal... kár, nem ciki elolvasni őket...)
Due to the length constraints imposed by Blogger, the original T-72 article was split into two parts. This part covers the second half of ...
thesovietarmourblog.blogspot.com
Arról nem is beszélve, hogy olyan, hogy BDD, NEM létezik! Egyetlen szovjet/orosz dokumentum sem említ ilyent... Fém-polimer blokk... ahoz képest, hogy mindenhez IS értesz, ezt talán tudnod kellene...
Igen, az tény, hogy nem tudtam beszerezni az eredeti forrást a Leo-2/3BM22 lövészetről. Miattad nem fogok pénzt kiadni érte. De nekem viszont Jaroslaw Wolski szava 100x többet ér, mint egy magadfajta wannabe szakértőé. Ő nemzetközileg is egy elismert szakíró, kicsit többet tett le az asztalra mint te...
De ha már szóba került a 3BM22, akkor itt az alkalom hogy leromboljam a másik általad terjesztett mítoszt, hogy a szovjetek nem exportáltak még a VSZ-nek sem jobb lőszert a 3BM15-nél, illetve a T-80U-hoz is csak ezt adták volna. Nézd csak meg mivel tesztelték a Strv 103-at? Bizony 3BM22! És honnan származott az a T-72M1-el együtt? NVA!
(aaahhh, már várom a "orosz wot hamisííííítvááány!!!" beböfögést!)
Ismét csak a nagyképű lenézés... Az általad mélyen lenézett fórumozó mégis össze tudta szedni az elérhető dokumentumokat, és ezek alapján tudott alkotni egy ábrát, ami meglehetősen összhangban van a svéd tesztekkel... Qrvára leszrom mit hiszel, az bizony valós. Nem vagy okosabb az Obrum mérnökeinél, akármennyire is ezt akarod hinni.
Az meg, hogy lenézel olyanokat akik számítógépes játékokkal játszanak, szintén téged minősít. De nézd csak... Van itt egy másik emberke is, láthatóan jól elvan a War Thunderrel... ÉS mellette valódi harckocsizó!
Oh wait, véletlenül nem fejlesztettél te is egy számítógépes játékot???
És? Jelent ez bármit is? Azok a lőszerek teljesen hatástalanok voltak még a T-54 ellen is.
1990-ben teljesen kizárt, hogy a németek akárcsak tartalékként is tekintettek volna a 90mm-es páncélgránátokra. Különösen, hogy az M48-asokat is átfegyverezték 105mm-es lövegekkel...
Az olaszoknál tovább volt rendszerben az M47, de csak a másodvonalbeli alakulatoknál. Kizárt, hogy találkoztak volna T-64/72/80-al.
A mi T-34-eseink... hát az meg a nyomorúság bizonyítéka. Egy olyan típus ami már a II.Vh végén is elavult volt...
Ezt a végére tartogattam. Még pont te beszélsz??!
Kőkeményen beégtél egy kicsit korábban az állításaiddal a 115 és 125mm-es lövegek fejlesztésével kapcsolatban. Jól láthatóan el sem olvastad a forrásokat, amik teljesen lerombolták azokat az orbitális szamárságokat amiket terjesztettél. És még TE akarsz itt ismeretet terjeszteni??!
Inkább mítoszokat gyártasz, nem ismereteket terjesztesz.
Ahelyett, hogy elismerted volna, hogy tévedtél, a legszánalmasabb módon erőlködtél tovább, hogy próbáldd kimagyarázni magadat... Mint pl. ugye amikor szerinted a 125-ös osztott lőszer a bizonyítéka, hogy kumulatívra fejlesztették azt a löveget... Pont ott "fűrészelték" ketté, nehogy nagyobb nyilat tudjon lőni mi?
Forrásokat olvasni bizony nem ciki, akkor sem ha lerombolják a hitedet!