M
molnibalage
Guest
Hát igen...Azokról a szovjetekről beszélünk, akik aztán már Jak-38-asokat is bevetettek ugyanott?
Pont ezt akartam kérdezni. AK-47-tel is lehet kerítést bontani nemhogy autocannon-nal...Egy gépágyúsorozat talán nem képes egy épületet lebontani? Nem gyárt plusz lyukakat a falba, nem teszi tönkre az épület statikáját?
Soha nem értettem aztm hogy egy összedőlt épület mitől jobb fedezék. Egy romhalmaznak nincs teteje. Egy háznak meg van. Na, az aknavető grántát és a tüzérségi lövedék az honnan is érkezik...? Melyik blokkolja a láthatóságot? Vagy van olyan varázsló, aki átlát tetőn? Nem is értem, hogy airsoft vagy painballban miért zárt hely a fedezés, ahol még átütő erő sincs és miért nem egy sitthalom teteje...Én inkább azt látom, hogy egy 120-125mm-es repesz-romboló gránát nagyobb eséllyel öli meg egyből a bent tartkózkodókat. Hogy utána romhalmaz lesz, ami fedezékül szolgálhat? Ez megint nehezen értelmezhető dolog - előtte is fedezék volt...
Epic.A gépágyúlövedékek pedig inteligensen kikerülik majd a teherviselő oszlopokat talán?