Már írtam párszor, hogy K2 és CV-9035 lett volna a választás részemről.
Nekem K1-88-as Baby Abrams !
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már írtam párszor, hogy K2 és CV-9035 lett volna a választás részemről.
Neked meg érdekes fétiseid vannak továbbra is.Nekem K1-88-as Baby Abrams !
Tudjuk de ez nem a 3 kívánság ! Dévényi Tibi bácsival !Nekem K1-88-as Baby Abrams !
Belekényelmesedtek a nagy békebiznibiszbe a nyugatiak ami miatt régi dolgaik java részét most nehezen tudják feltámasztani?
Bele bizony. Ennek oka a profitéhség is javarészt ? Bizony, hogy az. Másik része meg a Fukuyamai nagy hülyeség...
Amúgy nagyrészt ott van a kutya elásva, amit krisss írt: fukuyamai bölcsességek, az abból derivált (megnyirbált) hadiipari leépítések és az ezzel párhuzamos “jaj hogyan fogunk így pénzt keresni” rettegés.
Azért az usa is átrendezte magát COIN-ra és most meg megy a kapkodás, hogy álljanak vissza. Ott sincs se elég rakéta sem pedig lőszer sem pedig az visszapótlásukhoz kapacitás.Fukuyamát csak a Nyugat-EU-s politikusok és holdudvaruk fogadta meg, az USA meg csendben továbbra is építette a haderejét, és kereste a konfliktusokat ...
Azért az usa is átrendezte magát COIN-ra és most meg megy a kapkodás, hogy álljanak vissza. Ott sincs se elég rakéta sem pedig lőszer sem pedig az visszapótlásukhoz kapacitás.
Azért az usa is átrendezte magát COIN-ra és most meg megy a kapkodás, hogy álljanak vissza. Ott sincs se elég rakéta sem pedig lőszer sem pedig az visszapótlásukhoz kapacitás.
12 000 MRAP az micsoda? Virágkarneváli kocsi?Hagyományos, nyílt mezei hidegháborús fegyverekkel, nem pedig dedikált LIC (Low Intensity Conflict) cuccokkal.
12 000 MRAP az micsoda? Virágkarneváli kocsi?
Azért ez nem csak Fukuyama.I vh után is leszerelte magát az USA,és ha nincs a nagy Szu,a II. után is leszerelte volna magát.25 éven át egyszerűen nem volt ellenfél,ami ellen fullon tartsák magukat.De ők legalább nem épitettek le mindent.Azért az usa is átrendezte magát COIN-ra és most meg megy a kapkodás, hogy álljanak vissza. Ott sincs se elég rakéta sem pedig lőszer sem pedig az visszapótlásukhoz kapacitás.
Mit vettek az oroszoktól mostanában? Jaaaaa, semmit. Valahogy nem látom az UAE T-90-eseket szaladgálni a sivatagban...Pl. Az Emirátusok.
Algéria konkrétan egy csóró ország...Pl. India, Algéria, Egyiptom, Malájzia, Indonézia, Dél-Korea, Görögország stb....
Hol érdekelnek engem az ukrán tankok? Azok még az orosznál is rosszabb minőségűek...Amúgy azt vágod, hogy az orosz tankokat eddig kb. sehol, de az ukránt már két helyen is lecserélték XD
Nem tudom feltűnt-e, de a T-90-esből a többi háromhoz képest alig látni a fronton.A kilövésre kerültek döntő többségét a T-72-esek, T-64-esek, és T-80-asok adják, a T-90-es az ritkán elesett faj.
Nem tudom feltűnt-e, de a T-90-esből a többi háromhoz képest alig látni a fronton.
Mert a többihez képest alig van nekik.Nem tudom feltűnt-e, de a T-90-esből a többi háromhoz képest alig látni a fronton.
Ez Egyiptom összes vásárlására igaz...Afrikában szerintem azért találunk olyat ahol oroszt cseréltek kínaira. Bár ennek több köze van a kínai hitelhez mint az eszközökhöz magukhoz.
Annak idején vettek pár száz BMP-3-ast, oké.
Valahogy bedőltek az orosz PR-nek, vagy esetleg elfogadtak egy kis kenőpénzt... Bár szerintem ha tudták volna milyen sérülékeny egy szar, ha csak elsüvít mellette egy gránát atomjaira robban (meg is történt jemenben), kizárt, hogy megvették volna.
T-90-es harckocsiból 2100 db új gyártású tankot adtak el a külföldi megrendelőiknek
2,700-at adtak el.
Igen, és ennyi volt. Többet nem is fognak eladni belőle, mert a kutyának nem kell egy ilyen sérülékeny vacak. A tankjaikhoz hasonlóan erősen hajlamos a lőszerdetonációra, és ez ha bekövetkezik, nem egyszerűen ledobja a tornyot hanem az egész jármű az atomjaira szakad. Nem véletlenül pletykálják, hogy az oroszok a BMP-2 gyártásának újraindításán gondolkodnak... Ezek ismeretében senkinek nem fog kelleni a BMP-3.660 db-ot.
Szerintem ez több lövészpáncélos, mint amit összesen a németek legyártottak a HH vége óta XD
Ismét csak hazudozol, semmiféle összehasonlító teszt nem volt. A Warriort és a Bradley-t hasonlították össze Kuvaitban.Ahol a saját tesztjeik szerint a BMP-3 magasan felülmúlta a saját lövész szállító gépeiket, köztük a Warriort is
Szarból is el lehet adni sokat...BMP-3-ból 1500 db új gyártású lett eddig leszállítva a külföldi vevőknek és még kb. 500 db-ra van megrendelésük amit egyenlőre nem tudtak még szállítani.
... aminek óriási többsége két ország, India és Algéria. Utóbbi egy koldusszegény ország, erre telett nekik. India meg kényszerből vásárolt be, mivel az Arjun orbitális kudarcnak bizonyult.T-90-es harckocsiból 2100 db új gyártású tankot adtak el a külföldi megrendelőiknek és még közel 1000 db-ra van megrendelésük!
... aminek óriási többsége két ország, India és Kína. Indiában ráadásul a hulladék orosz elektronikának és fegyverrendszernek nagy részét lecserélték izrealire és franciára. Kínának meg átmenetileg kellettek csak a gépek, renkdívül elégedetlenek a primitív orosz elektronikával. A Szu-30-ból kifejlesztett J-16 már 100% kínai gépAz oroszok csak a Szu-30-asból (más variánst nem számolva) 527 db-ot szállítottak le külföldi vevőknek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..