Már kapásból ez ott megbukik, hogy a hegesztési varrat olvadáshője 1530 fok. Ezzel szemben a lemez olvadáspontja 1530 fok. Meg sem tudnád csinálni, ha a kettő között mondjuk csak 100 celsius lenne. (Például a bronz szobrok ezért nem hegeszthetők, mert a különböző alkotóik közül az egyik már régen a padlóra folyik, miközben a másik még szilárd maradna.)
Most mire válaszoltál?
Bárki megmondja neked, hogy a fém szerkezetek milyen károkat szenvednek a tűznél.
Ahogyan az is tény, hogy a Leopárd 2 teteje fölnyílt és a lemez hegesztési varrata mentén. Hogy a hegesztés engedett el, vagy mellette az anyag, az gyakorlatilag hót mindegy. Csúnyán fölnyílt....
Mit idéztem neked az előző hsz-ben a Bibliából? Mint kutya az okádékához, úgy tér vissza a bolond a maga hülyeségéhez.
Folyamatosan ezt csinálod, csak még meg is vagy sértődve...
A másik, hogy saját bevallásod szerint is csak a gyanúdra alapozol. Minden fajta bizonyíték nélkül. De meggyőződésből hajtogatod.
Ti állítjátok volt benne. Hozzatok rá forrást!
![Wink ;) ;)](/data/assets/smilies/wink.png)
Én meg az
eddigi harceljárásokra alapozva állítom, hogy szerintem nem volt.
Az egész ukrán topik rá a forrás. Hallgasd meg az interiúkat a harckocsizókkal.
De ott vannak az orosz T-90-esek támadásáról a videók. Forgó rendszerben váltották egymást.
Előre ment 1, lőtt 8-10-et, aztán visszament. Lőszer újra be, addig lőtt a 2. majd a 3. tank is.
Aztán újra az első amíg a másik kettőt pakolták.
Ott volt az interiú a több találatot túlélt T-80BVM személyzettel.
Ők mondták mindenki maximum az automata kiszabatig visz lőszert, ők csak 14-et szoktak. Nem is robbantak föl a tankkal, pedig oldalról átlőtték egyszer őket...
Ez nem jelenti azt, hogy az ukrán Leopárd 2 nem mehetett más harceljárással meg lőszerekkel megpakolva.
Kriss-el erről értelmesen el is beszélgettünk. Mondta náluk (A7) már van lángálló lőszertok, meg én úgy tudom, hogy az újabb lőszerek LOVA (vagy hasonló) hajtóanyagúak. Ezekkel ritka a robbanás, csak szarrá ég minden.
Azt is írtam ha vissza lapozol , hogy LOVA hajtóanyaggal a T-széria is csak csendben elégne, nem nagyon lenne utólagos robbanás.
Ez egy lőszer technikai kérdés. Én nem zárok ki semmit, csak ti kezdtetek bele a "bezzeg nem robbantfel" hülyeségbe.
Egyrészt bizonyítsd, hogy volt benne lőszer.
![Wink ;) ;)](/data/assets/smilies/wink.png)
Másrészt fogad el azt az egyszerű tényt, hogy szarrá éget harckocsi, pont annyit ér, mint a kipukkant. Semmit
Ha már idézetek, Ne csak nézz, hanem láss is!
Ehhez ott van a teljes ukrán topik, meg a harctéri videók.