Nem először írom le, még semmit sem találtam a T-72B tűzvezérlő rendszeréről, csak a komponenseit:
СУО 1В40-1 (лазерный прицел-дальномер ТПД-К1, баллистический вычислитель, прицел-прибор наведения 1К13-49, стабилизатор 2Э42-2 с электрогидравлическим приводом вертикального и электромашинным горизонтального наведения и другие элементы),
Советская бронетанковая техника 1945 1995 часть 1 читать онлайн. Приложение к журналу МОДЕЛИСТ-КОНСТРУКТОР В послевоенные годы в советском танкостроении, как, впрочем, и в мировом, произошла смена
coollib.net
így én nem tudok róla semmit.
A fő különbség egyébként az a baszott ballisztikai számítógép, amit majdnem minden orosz forrás feltűntet. Csak ugye nem tudom, hogy digitális, analóg, milyen bemeneteket tartalmaz, mivel még a vezérlőrendszer leírását se találtam meg. Csak paramétereket a céltávolságról, pontosságról stb.
Te meg akkor a leírást az 1V-40ről, vagy forrást, ami hitelt érdemlően bizonyítja, hogy nem volt semmi ilyesmi, ez csak a gaz imperialisták áverése, és ugyanaz az 1A-40 dolgozott benne, mint az elődjében.
Egyéb esetben fejezd be a kijelentgetést, mert pont ezek a dolgok amik miatt kb azt is leellenőrizném utánad, hogy a vákuum árt a tüdőnek...