[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

nani1980

Well-Known Member
2010. október 30.
708
1 957
93
Mi lenne a jó irány, a korrupt európai vezetők kiszolgálása?
Miért tőlem várjátok azt, hogy megmondjam, hogy mi lenne a jó irány!???? Ez nagyon nagyon nem az én dolgom!!! Én azt tudom megmondani, hogy nem érzem azt, hogy előre haladnánk, illetve ha hazajövök a környező országokból, akkor azt érzem, hogy egy borzalmasan negatív hangulat, és egy elpusztult országba jövök haza. Nem fogok itt könyvet írni. A kezdetek óta olvasom a HTKA-t és írok ide. A kezdetekkor még Írországban éltem. 14 éve állapítottam idehaza vállalkozást, és nem kell panaszkodnom. De ez csak addig igaz, amíg ki nem megyek az utcára. Itt mindenki azt hiszi, hogy a változást majd valakik elhozzák!!! Mindenki mástól várja a dolgok jobbá válását! Ahelyett, hogy fogná a seprűt és kimenne a saját háza elé és a portáját rakná elsőnek rendbe! Korrupt európai vezetők??? Valószínűleg igazad van!!! Korruptok! De mégis ott síma az aszfalt, mégis ott vannak kerékpárutak, mégis ott újabbak az autók, mégis ott rendezttek a falvak, mégis ott szívnak kevesebb cigit, ott kevesebb az elhizottak aránya, ott egészségesebbek az emberek, ott kapnak munkát könnyebben, ott vidámabbak az arcok, ott tisztább a környezet, ott biztosabb az ha kirugnak nem halsz éhen, ott kevesebb a szemét az utcákon, ott nincs hugyszag a fővárosban mindenhol, ott tűník úgy mintha többen gondoznák azt a részt ahol élnek, ott látni kint sokkal sokkal több hazai zászlót, ott büszkébbek az emberek a hazájukra, ott több a narancs a fantában :).....!!! Meddig soroljam ember?????!!!! Meddig???!! És ezt úgy mondom, hogy ismerem a sötét oldalt is!!!! Feküdtem francia kórházban migránsok miatt egy hónapot! Verekedtem négerekkel Londonban, és loptak meg cigányok Írországban!!! Szóval nem csak a szépet és a jót látom! Most 10 napot voltam külföldön, három országban. 10 nap alatt nem láttam annyi össszeroskadt házat, meg annyi gödröt az utakon, meg annyi migránst/cigányt, meg autoroncsot, mint amennyit az alatt a 100km alatt amíg a szlovén határtól hazáértem. (nem autópályán) Konkrétan medmex hangulata van az embernek ha hazajön "nyugatról"!
 

Sunlight56

Well-Known Member
2022. március 1.
2 043
16 632
113
Persze, mert nyugaton "èrtelmes, szorgalmas, széles látókörü" a szavazóbázis. :)
Jah... mert ha így lenne, akkor nem lenne szükség a F.O.S média hírferdítő-kifordítói cikkek gyártására sem, Majdan után egyre nagyobb mennyiségben , a M.I által de-generálva az épp uralkodó narratíva vezérlete által.

Egyes cikkek panaszkodtak hogy mennyi országnyi villamos energiát zabáltak a működő processzorok a M.I. gépekben is - gondolom most ez a prioritás, önteni kell a tudat átformáló dezinfót..
Az orosz olajcsap elzárása lehet az indok a magyarban alakulgató energiaválságra - ha ezt nem veszi be a tömeg (mert erőművek nem mennek olajjal) akkor elő lehet venni másodiknak hogy sokat zabálnak ezen gépek..

Ebben az évben ezek algoritmusát narratíva kompatibilisre is újra programozták, onnan tudtam meg hogy a saját M.I robotom is lebaszott, hogy merek olyat kérdezni tőle, ami nem illik bele a hivatalos nézetekbe.. és ha nem tetszik a válasza - olvassam el az új használati feltételeket (apróbetűs rész?)