nem kevertem semmit. 1 halottra háromszor annyi sebesült jut minimum. Lásd az idézett CIA becslés: 15 ezer halott 45 000 sebesült. Annyiban igazad lehet, hogy a valóságban az 1:4-hez arány életszerűbb lehet. A Donyecki Népi Milícia veszteségei február 18-június 9 között 2057 halott és 8526 sebesült. Azaz 1 halottra kicsit több, mint 4 sebesült jutFogd már fel, hogy a 62-esek a szakadárokhoz mentek. A háborúban a halottak és sebesültek aránya nem 1 a 3-hoz hanem 1 a 4-5-höz. Tehát 1 halottra 4-5 sebesült jut nem 3. tong djagbu azzal keverte, hogy 3x-os erőfölény kell ahhoz, hogy támadáson gondolkozzon az ember.
Igen elfogult vagy. Vagy csak számolni nem tudszTehát a CIA -nak hiszel, mert pár hónappal ezelőtt ők 15 ezer halottat mondtak, de most a Pentagon hazudik a 80 ezer halott és sebesült számmal.
De a 80 nak sem 30 a harmada, hanem csak 27 ezer.
És én vagyok elfogult?
A tankok esetében, ha van sok ezer, szerinted jó állapotú T-72, T-80, akkor miért a felújított, de 50 éves T-62M lett előszödve?
Talán azért, mert a régóta félre lökött 40 éves újabbak hadrafoghatatlanok.
Akkor kinek volt igaza?
Néggyel kellett volna osztanod a 70-80 ezret. Tehát a Pentagon becslése alapján maximálisan 17500-20 000 főre tehető az orosz halottak száma. Amúgy a CIA becslés sincs egy hónapos, július 20-ai.
A tankok kapcsán megint csak csúsztatsz, szokásod szerint. Én azt az adatot fogadtam el, hogy a mintegy 6000 bizonyíthatóan letárolt harckocsi közül, kb 3000 vethető be kisebb-nagyobb munkálatok elvégzése után. ezzel szemben te azt állítottad, hogy az összes letárolt orosz harckocsi roncsállapotú. Ennek szép cáfolata a frontra harckocsik tömegét szállító szerelvények sora. A T-62 harckocsikat a népköztársasági erők és a segédcsapatok(dél-oszétek) kapták.
Egyértelműen nekem volt igazam, ezt te is beláthatod.