Látod már megint úgy beszélsz mintha vége lenne a háborúnak. Nem értek még el semmit a céljaikból? Ez nem igaz. Megteremtették a szárazföldi összeköttetést a Krím és Oroszország közt. A csatornák elfoglalásával biztosították a Krím vízellátását. Felszabadította Luhanszk teljes területét. Ez máris 3 cél amit megfogalmaztak és elértek, csak valahogy ez nem látszik a szemellenződben. DE még most is ott tartunk, hogy a háborúnak még nincs vége és az oroszok állnak közelebb a céljaik eléréséhez nem pedig az ukránok.
Azért csak kukkancs rá mégegyszer, mit mondott Putyin a céljairól...

Még egyszer: Te állítottál valamit, én azt cáfolom. Senki nem mondta, hogy vége. MOST, fél év után, nézd hogy áll, ahhoz képest, hogy mit akart.
Fogd már fel, hogy a 62-esek a szakadárokhoz mentek. A háborúban a halottak és sebesültek aránya nem 1 a 3-hoz hanem 1 a 4-5-höz. Tehát 1 halottra 4-5 sebesült jut nem 3.
tong djagbu azzal keverte, hogy 3x-os erőfölény kell ahhoz, hogy támadáson gondolkozzon az ember.
Kit érdekel, hogy szaki vagy ruszki! Mindegyiknek Putyin ad parancsot és tankot ism Valamiért T-62M lett, nem a sok ezer "jó állapotú, csak zsirozni kell" újabb tank. Na vajon milyenek azok a tankok? Persze, felújítják őket. Igen, pár hónap alatt, pár tucatot...
A sérült -halott arányt meg senkieg nem mondja, de, amitől függ:
- a katonák harci egészségügyi felkészítettsége, felszerelése.
- a katonák egyéni védő felszerelésének minősége, biztositottsága.
- a polgári, helyi civil egészségügyi ellátás lehetőségei.
- az adott ország katonai kultúrája, a morális helyzet.
Ebben mind nagyon jók a ruszkik és a szakik...

De te pontos arányt mondasz a fotelből....
nem kevertem semmit. 1 halottra háromszor annyi sebesült jut minimum. Lásd az idézett CIA becslés: 15 ezer halott 45 000 sebesült. Annyiban igazad lehet, hogy a valóságban az 1:4-hez arány életszerűbb lehet. A Donyecki Népi Milícia veszteségei február 18-június 9 között 2057 halott és 8526 sebesült. Azaz 1 halottra kicsit több, mint 4 sebesült jut
Igen elfogult vagy. Vagy csak számolni nem tudsz

Néggyel kellett volna osztanod a 70-80 ezret. Tehát a Pentagon becslése alapján maximálisan 17500-20 000 főre tehető az orosz halottak száma. Amúgy a CIA becslés sincs egy hónapos, július 20-ai.
A tankok kapcsán megint csak csúsztatsz, szokásod szerint. Én azt az adatot fogadtam el, hogy a mintegy 6000 bizonyíthatóan letárolt harckocsi közül, kb 3000 vethető be kisebb-nagyobb munkálatok elvégzése után. ezzel szemben te azt állítottad, hogy az összes letárolt orosz harckocsi roncsállapotú. Ennek szép cáfolata a frontra harckocsik tömegét szállító szerelvények sora. A T-62 harckocsikat a népköztársasági erők és a segédcsapatok(dél-oszétek) kapták.
Egyértelműen nekem volt igazam, ezt te is beláthatod.
A source told the official that the largest air military operation in the last thirty years is being prepared in the next few weeks. This is the reason for the sabotage in Novofedorovka, the failed attack on Zyabrovka and the aggressive attempts of the Ukrainians to arrange a man-made disaster...
t.me
"Egy forrás azt mondta a tisztviselőnek, hogy az elmúlt harminc év legnagyobb légi katonai műveletét a következő hetekben készítik elő."
A matekot nézd át mégegyszer, mert ha három sebesült jut a negyedik halottra, akkor az nem a harmada.

A tankok állapotában sincs igazad, hiába próbálsz csúsztatni, "szokásodhoz híven".
A kisebb javítások, sok idő, pénz, munkaóra, javító kapacitást jelentenek....
Mert roncsok....

Hívó vagy hinni akarsz, ezért nem fogadod el a valóságot.
Ha lenne 6000 jó tankja, már rég nyert volna.
E helyett szenved T-62M -el, meg a többi régivel, amit nem győz javítani.
Az új tankot, Pzh-t is kell pár hét után, a 40 éves ruszkit szerinted nem kell?

Ne már....