Múltkor irtam egy kommentet csak ki lett gyomlálva, abban irtam hasonlót, hogy mivel nem látunk bele a kártyákba azt sem tudjuk mi lesz a le osztás, hogy milyen titkos paktumok születnek/születtek/születhetnek meg..
Semmi nem garantálja, hogy nincs egy fektessük ki az EU-t mint az USA gazdasági riválisát közösen (oroszok és amerikaiak) úgy, hogy cserébe Oroszország megkapja a kívánt területeit, minimális mondvacsinált szankciók lesznek, de mivel egyoldalú az energiafüggőség nekik ebből nagy veszteség nem származik , az USA nyer hiszen kiüt egy potenciális vetélytársat,és felpörög a gazdasága (fegyverbiznisz) az orosz fenyegetésre hivatkozva eladja a cuccait a szövetségeseinek, az orosz nyer mert területet szerez, lenullázza az ukrán nackókat, a világpiacon felmegy a háború miatt az energiahordozók ára így azon ő is jól keres, ráadásul a legyengült EU gazdaság is erősíti az oroszok pozícióját a ráutaltság miatt.
Elsőre furán hangzik, de lehet benne logika, mivel mind a két félnek egy win-win helyzet, és a jelenlegi háborúval kapcsolatban is sok kérdést (pl a töketlenkedés NATO (igazából amerikai) és orosz részről is megmagyarázná,hiszen az idő nekik dolgozik, nekik érdekük hogy ez az egész elhúzódjon a fenti okok miatt, se az EU-nak sem az ukránoknak nem jó ez a jelenlegi helyzet.
Erre irtam, hogy ezt általában más kommentelnő "tollából" szokták olvasni nem tőlem